Aslicrn Gulsahmdn1 dikkat etmedim aslında 2 yaşında bi kızım var sağolsn ne yemek yemeye vakit bulabildim ne de oturmaya 😅
Quadera Canınızı sıkmayın. Ben 5. Aya kadar 5 kilo verdim. Şimdi 7. Aydayım. Bebeğin kilosu 1200 Gr , kendimde 3 kilo almışım. Doktorum bununla ilgili kötü bir şey söylemedi, gelişimi gayet güzel gidiyor. Umarım hayırlısıyla kucağımıza alırız ❤️
Gulsahmdn1 Oykubydarogullari vallahi bünyeye göre değişiyor kilo alımı,benim vücudum kilo almaya çok meyilli aileden gelen genler sağ olsun dikkat etmezsem gidiyor, Doktorum şu an normal kilo alımın fazla olduğu zaman kontrol altına almak lazım dedi 5 kg aldım 4 ayda normal dedi
Oykubydarogullari Gulsahmdn1 bence bende artık bu aydan sonra almaya başlarım diye düşünüyorum. Alayım dedikçe daha çok alamıyorum. Saldım😂
Gulsahmdn1 Mervemh mide bulantısı yaşadığınız mi ? Yada yemek yiyememe durumu 😅 yaşadığınız çok normal
Ceylin680 Gulsahmdn1 9 ay boyunca 11 16 kilo alımı normal.basen göbek yağıda normal vücudun ağırlık dengesi kurmak için onada ihtiyacı var.dogum sonrası dikkat ederseniz aldığınız kiloyu verirsiniz.zaten çoğu doğumda gidiyor.