Ozlem2206 Momgirl16 uygulamaya göre 19 günümüz var şuanlık normal doğum için ilerliyoruz bakalım nasip 40ı doldurup gelmezse zorla çıkaracağız beyefendiyi🥰😬
Balliko Son 15 gün kaldı kızlar 2. Gebeliğim heyecan körle bi arada 🌸🍀 Kızım erken doğdu 35+3 de suanda oğlum 37+6 🌸🍀 Bu sabah harekette azlık hissettim sizde de oluyor öu kalktım hurma yedim su içtin hareketlendi
Momgirl16 Happybsrn bende ole 29 mart dediler ama duygualrik karmakarışık herhalde lohusa sendromuna erknden girdim ben 🤣🤣
Momgirl16 dilek6 evett bursada oturuyorum🙈 bende bekliyorum merak icindeyim saglikla gelsinlerde inşallah gerisi bos 😢🌸❤️
dilek6 Momgirl16 bende İnegöl’de oturuyorum daha doğrusu doğuma kadar ailemin yanına geldim 🥰 amin inşallah kuzum 🌹
Tugbadmr Momgirl16 senin bebeğin de çok hıçkırıyor mu benimkisi günde 2-3 kez hıçkırma seansı yapıyor normal mi acaba 😅
Tugbadmr Momgirl16 oh neyse bari 😅 hayırlısı ile bir kucağımıza alsaydık gerçekten bazen acaba öyle mi böyle mi diye düşünmekten darlanıyorum anne olmak çok zormuş