Pskamile-20 Haftadayım ve inanılmaz mide yanması var. Evet normal ama bununla başedebilmek için neler yapıyorsunuz kızlar
MuhammetBetlDoan Pskamile-20 canım bende bu sorunla karşı karşıyayım asitli yıyecek ve içeceklerden uzak dur limon mandalina portakal vs gıbı asitli meyvelerı de tüketme çubuk kraker hafıf karbonhidrat lı şeyler tüketiyorum bide akşamları çok fazla ağır yemek yemiyorum
Mrvttz Pskamile-20 ne yaptiysam gecmesi sut elma salatalik.. 5 dk sonra tekrar basliyordu artik dayanamayip doktoruma gaviscon surup yazdirdim cok iyi geldi baya rahatladim
MuhammetBetlDoan Mrvttz açıkçası benjm doktor yazdırmadı bana keşke yazsa gece gündüz doğru dürüst yemek yıyemez oldum geceleri uyuyamıyorum artık 18 haftalık oldum yenı başladı cok kötü bır sey ya 😶
Mrvttz MuhammetBetlDoan hic bi sakincasi yok diye biliyorum ben ama doktorunuz farkli dusunuyor demek ki
Pskamile-20 Anladım kızlar teşekkür ederim. Şimdiye kadar çok rahat geçirdim hamileliğimi ama mide yanması deli ediyor beni
Nesegazi Mrvttz Beyzannns ben baştaoda yapmayacakdim sonra vazgectim herseyi odasinda toplu dursun diyeDaha gelmedi takim ama dolap sifonyer bide ucunda konsol olan uzayan karyoladan aldik.yatak odamizada sallanan beşik. Mecbur 1 yada 2 yaşa kadar odamizda yatacak..
Eminearz Ben mafolmuştum herşey denedim en son buz yedim iyi geldi ama ertesi gün sesim kısıldı bi abla tursu suyu önermişti birkaç gün azcık içtim ve migdem düzeldi artık 😊😊