Minigim38 Eseragin bende 6 haftalik gibi gidecektimde saglık ocagındaki hemsirem folik asit kullanmami cok önemli oldugunu söyledi. Kücüktür kese gözükmez diyordum ama süpriz yapti minik🥰Allahim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah
Tubisss-im Ceos0403 canım ben adetimin gününü bekledim gelmeyince akşam test yaptım ve çift çizgiyi görmüştüm adet gününü bekle derim eger gelmezse 1 gün sonra yapabilirsin silikte olsa kendini belli eder
minigimherseyim Ceos0403 canım ben 4 gün kala yaptım belirtilerden süphelendim ama o kadar silik cıktı ki sadece cok dikkatli bakmak gerekiyordu iki gün kala tekrar yaptım bu sefer belirdi baya. Adet günüm geçince kan verdim
minigimherseyim Kızlar bişey sorucam şimdi ben 4+1 oldum bulantılar ne zaman baslıyor. Suan yoksa hiç olmayacak demek mi 🤣💃🏻💃🏻💃🏻
Tubisss-im Hiç olmayadabilir 6 haftadan sonrada olabilir canım ben ilk gebeligimde hiç bulantım olmadı şimdi ikinciye hamileyim 5 haftalık sabah kahvaltıdan sonra biraz bulantım oluyo çubuk kırakerle falan yatıştırmaya çalışıyorum
minigimherseyim Tubisss-im teşekkür ederim canım bilgi verdigin için ama betanın yükselmesini beklicez persembe kan vericem tekrar pazartesi 447.9 cıktı persembe ne cıkcak bakalım herhün iki kat mı artıyor beta
mmmerver Mucizemutlusu Mucizemutlusu benimde aynı şu an bebeği gördünüz mü kese oluşmuş yolk keseside oluşmuş dedi ama saha kalp atışını duyamadık bebeğide göremedik ptesi bebeği görmemiz lazım dedi
Mucizemutlusu mmmerver doktora görünemedim hala ben öğleden sonra inşallah. Kan verdim tekrar ,artmışsa bakacak. Beta hcg 1000 lere gelsin demişti geçen perşembe
mmmerver Anladım ben ayın ikisinde yeniledim kan tahlilimi 13469 olmuş dün kontrolde görünmedi siz gidince görünücekmi yazarmısınuz
Mucizemutlusu mmmerver merhaba doktordan çıktım da haber vereyim dedim size de. Keseyi gördü minik bir kese oluşmuş dedi. Tam Kan tahlili istedi 10 gün sonraya da gel kalp atışları iÇin dedi.beta bende de sizinki kadar olmuş. Yükselişi iyi dedi. Bakalım inşallah 10 gün sonra kalp atışlarını sağlıklı bir şekilde duyarız🙏🏽
minigimherseyim Mucizemutlusu ayy masallah 🥰🥰 inş kalp sesinide duyarsınız☺️ kaç haftalıksınız bugün. Bir de karından mı baktı alttan mı ? Ben 5+2 de gidicem doktora randevu aldım inş kese görünür ama betanın yükselmesi gerekiyormuş biraz morelim bozuldu inş yükselir persembe kan vercem.
mmmerver Mucizemutlusu çok teşekkür ederim haber verdiğiniz için çok sevindim sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah en kısa zamanda kendilerinide görür kalp atışlarınıda duyarız inşallah🥰bende sabırsızlıkla ptesi ni bekliyorum 😍
Mucizemutlusu minigimherseyim yaaa çok sağolun🌸 yükselir inşallah stres yapmayın. Haftayı söylemedi doktor ama sanırım 4 ya da 5. Hiç anlayamadım bu hafta işini. İnşallah güzel gelişmelerimizi paylaşırız birbirimizle 🙏🏽 Henüz aileme söylemedim sağlığından emin olana kadar da paylaşmayacağım. O yüzden burda ki paylaşımlar çok değerli bence ✨
minigimherseyim Tubisss-im bugün 4+1 canım cok yeni gecikmemin ikinci günü bugün. Dün kan verdim 447.9 cıktı beta
Mucizemutlusu mmmerver inşallah 🙏🏽 Kalp atışını duyduktan sonra şu ana kadar biriktirdiğim tüm heyecanları topluca yaşayacağım. Her birimizin inşallah sağlıklı bir hamileliği olur ve sağlıkla alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza 🙏🏽💙
minigimherseyim Mucizemutlusu evet bende hiç paylasmadım ailemle ilk üç ay ilk gebelik insan endişeli oluyor inş saglıkla devam etsinde inş gebeliğimiz 🥰🥰 son adet tarihimize göre hesaplanıyor sanırım son adetim 7 subat benim sizin nedir