Beyzatuncer Mucizemutlusu bende pazartesi vermiştim salı günü çıktı sonuç 30 du cuma tekrar verdim 320 olmuştu şimdi bu cuma gidicem kese o zaman gözükür dedi doktor
Mucizemutlusu Bana da pazartesi dedi ama net olsun diye salı gideceğim. İçim içime sığmıyor heyecandan. İnşallah sağlıklı olduğunu öğrenelim de her birimiz, daha güzel olacak bu heyecan bizim için 🙏🏽
Minigim38 Mucizemutlusu son adet tarihini baz alıyorlar benimde 29 ocak son adet tarihim 5+2 gösteriyor uygulama
mmmerver Mucizemutlusu Mucizemutlusu benimde aynı şu an bebeği gördünüz mü kese oluşmuş yolk keseside oluşmuş dedi ama saha kalp atışını duyamadık bebeğide göremedik ptesi bebeği görmemiz lazım dedi
Minigim38 Smeyyeer isteyen herkese nasip etsin insallah Allahım minnacık ultrasyon resmimizide aldim🥰
Smeyyeer Minigim38 ay inşallah bizde çarşamba günü görürüz dün kanamam oldu inşallah sağlıcakla ilerler her şey 🙏
Smeyyeer Minigim38 canım kan sulandırıcı ecopirin kullanıyorum ben doktor doktora yazdım wpden hocam lekelenme tarzında pembe kan geldi diye oda ecopirin içiyorsanız içmeyin yazmış lekelenme bitince tekrar başlayın dedi umarım bir şey olmaz dünden beri daha hiç olmadı çok şükür çok azdı 1 peçete sadece daha da olmadı
Mucizemutlusu Smeyyeer çok geçmiş olsun. Benimde kan sulandırıcı kullanma ihtimalim var henüz başlamadım ama bakalım ne diyecek doktor .
Eseragin Minigim38 hayırlı olsun canım ❤️🧿ne kadarlıktı senin ki değerin ve uygulama ile doktorun söylediği aynı oluyor mu
Tubagnl minigiminannesi03 Aaa çok sevindim hadi gözünüz aydın olsun. Kese ve kalp atışınıda dinlersiniz inşallah
Tubagnl minigiminannesi03 inşallh sende güzel haberler alırsın?? Bugün pazartesi ne yaptın gittin mi doktora