Handenurrr Arkadaslar günaydın 38 haftalık hamileyim her an dogumum olabilir , doğumdan önce doğum esnasında ve doğumdan sonra yapılması gereken dini şeyler hakkında bildiklerinizi bana da söyler misiniz 😌
Seda3536 Handenurrr benim yapmak için niyetlendiklerim bebek doğduğunda ilk kucağına alan kadr suresini kulağına okıcak nasipse zinadan uzak durması için onun dışında birde zemzem damlattırıcam ağzına şimdilik aklıma gelen bunlar
tugbaacng Handenurrr doğumdan önce “Summes sebile yesserah ” çekebilirsin. Kolay doğum için Yunus Suresi 32. Ayetini yazıp sağ koluna bağlayabilirsin. Ayrıca : Bu da uykusuz bebekler için
Son_Almila Handenurrr hastahanede ilk doğduğunda beyaz giydirmek sünnet. Allah nasip kısmet ederse zemzem ve hurma götürecektim sonra bu iki işlemi evde yapmayı tercih ettim 7 gün içinde yapılıyormuş. Zemzem ile elini yüzünü silip dudağına damlatmayı planlıyordum bir de hurmayı çiğneyip dudaklarına sürmeyi.. Bunları okudum.
Son_Almila Handenurrr durumunuza göre bebek doğduktan sonra ergenliğe kadar geçen sürede akika kestirmek kurban sünnetmiş ama bu maddiyata bakıyor. Bir de 7. Günü saçı traş ettitip o saç ağırlığınca gramı kadar altın yada gümüş vermek de sünnet
babypoemnur Son_Almila ayyy bende hastane çantama koydum heyecanla beklemedeyim bunları yapmak için babam en küçük kız kardeşim doğunca yapmıştım şimdi en büyük hayalim bunu gerçekleştirmek 38+3 teyim her an olabilir doğum
Son_Almila babypoemnur inşallah hayırlısı olur. 36+2 im. Bugün kontrolüm var tek isteğim hayırlısı ile annem yanımda iken doğurmak malum gurbetteym daha gelmedi. 38 e doğru gelecek 39 dan önce doğsun istemiyorum annemle vakit geçirmek istiyorum. İlk gebeliğim korkum endişem heyecanım çok fazla Allah yardımcımız olsun.
babypoemnur Son_Almila ayyy bebiş anneannesini bekler inşallah sağlıcakla kavuşun, kavuşalım bebişlerimize 🥰♥️