Dicoo Merveaslan0651_ inanır mısınız benim de aynı şekilde az sarı renkli ve çamaşırım ıslandı ama geçti sanki bu gün doktora gitmeliyim acaba yaşayan var mıdır başka acaba 😢
Mercan28 Merveaslan0651_ benimde oluyor ara ara kontrole gittim normalmiş olabilirmiş içinizi ferah tutun ama aksatmayında yinede ne olur ne olmaz bir görünün
Hakiko Merveaslan0651_ Amniyon sıvısı steril olduğu için kokusuz olur, imkanınız varsa en kısa sürede bi tahlil yaptırın enfeksiyon kaynaklı akıntı yoğunlaşıyor ya da bebek mesaneye baskı yapıyordur o da idrar kaçırmaya sebep olur
Merveaslan0651_ 17+1 haftaligim cnm düşük tehlikesi varmış su mu die bakmak icn ped koydlr renk değiştirse su değilse zaten renk değiştirmezmis
Merveaslan0651_ esmerbomba bugün taburcu oldum canm düşük önleyici iğne vurdular dün hafta da 1 vurulcm o iğneyi artk progestan zaten kullanyrdm sabah akşam devam edicem istirahat edicem
esmerbomba Merveaslan0651_ Rabbim bir daha yaşatmasın bol bol dinlenin sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah 🥰
O16fk Merveaslan0651_ Protestan fitil bu şekilde akıntıya sebep oluyor. Ancak kanama başka bir sebeptir diye düşünüyorum