Gizem_Oguz Sonsuzsevgi54 bende aynı durumdayım dün sezeryan oldum gaz çıkmadığı için yemek vermiyolar çok açııım 😢😢
Buseatlas Sonsuzsevgi54 ben kayısılı meyve suyu içtim rezene içtim ve hemen kalktım bol bol yürüdüm. Öyle bişey ki sanki karnım da bişey var ordan oraya dolanıyor du dedim sanki bebek var tekmeliyor allahyan hemen çıkardım.
Sinemmmmm58 Sonsuzsevgi54 kayisi hosafi ictim bol bol corba ictim su ictim oyle cok cikarmaya calismayin az bile ciksa yetiyo
Sinemmmmm58 Anneoluyorummmm onu kendinize gore ayarlayabilirsiniz ne kadar icerseniz ama bol icin derim hem kabizliga hem.gaza iyi geliyor
571632BB Anneoluyorummmm canım ev yapımı daha iyi olur benim nacşzhane tavsiyem dilediğin kadar yapıp tüketebilirsin sütte yapar hm
Anneoluyorummmm Nazlimom hımm. Ben de dün kontrolum bardı kasılma cıkdı doktor iğne falan verdı vuruldum. Hafataya bide gidicem persembe ozman belli olur dedi
dfnomr Ben hoşaf yapmıştım kayısı ve üzüm koymuştum daha ayaklanmadan çıkmıştı gazim sezeryandan iki üç saat sonra
Sinemmmmm58 Anneoluyorummmm aynen oyle yapin daha guzel oluyor hatta icine sevdiginiz baska seylerdennde katabilirsiniz sadeve kaysi.olmak zorunda degil benim kaynanam yapip gondermisti kayisi uzum elma falan koymustu icine