Sevgi0478 MMmerve_ senin şimdi mide bulantısı yoktur bi an kendimi düşündüm ohh mis gibi kahve benimde çekti kız
Esila75 dilanbartos Melikeex 25+4 canım boyun felan da iyi 166 boyundayım ama bakalım bu ay ne diyecek yok şekerin çıkar felan filan korkuttu bizide
Melikeex Esila75 hıc korkma 5.aydan sonra hızla buyuyo biraz dikkat edersin olur biter kılo alsanda onun sorunu degılkı ben mesela suan 19.haftadayım 4 kılo aldım doktorum normal dıyo
PrensesAnnesi- Esila75 doktorumun sadece hızlı gidiyosun dikkatli ol dedi kilodan çok ödem hissediyorum vücudumda zaten şişkinlik hissi var, ama kendimi berbat hissetmiyorum. Şekerim de yok ama bu takviye ilaçları falan beni mahvetti. Sürekli acıkıyorum
MMmerve_ Sevgi0478 zaten sukur ayaklarda sıslık falan olmadı bende bu gebelıgımde. Ilk gebelıgımde 3uncu ayda ayaklarım davul gıbı olmustu ellerım sısmıstı maasallah dıyımde doguma kadar ve sonrasjnda olmaz ınsallah bunda hıc
Withbaby Bende 35+3 gece 3 den aşşağı uyuyamıyorum onda da sürekli wc gitmekten uyumuşum uyumamışım anlamıyorum + mide yanması 😒