MMmerve_ 32haftada uykusuzluk😔uykum var ama mıdem fena bebıs hıckırıyo vuruyo :( uykusuzluktan perısanım ama uyuyamıyorum tavsıye varmı🤢
haticerabia45 MMmerve_ 19 haftalığım midemin içinde taş var gibi hem.agirlik hissi hem yanma ekşime bende nöbetteyim 🥺🥺
Oznur124 MMmerve_ 39 +1mide eksimesnden bel ağrısından uyuyamıyorum doguramiyormda geceler zehir oluyorrr😭😭😭
Arashsn MMmerve_ bende 33 haftamdayim mide bulantısı mide yanması karın ağrısı sürekli idrara çıkma yüzünden bende uyuyamıyorum 😂 geçecek inşallah
MMmerve_ Sevgi0478 canım fena halde kahve ıstıyo mıde yanması akıllandırmadı benı:( zaten bebıs dogunca uyuyamıcaz
Sevgi0478 MMmerve_ valla nasıl olsa geri geliyor iç bir kere kahve bişey olmaz küçük bir fincan fazlası iyi değil
Sevgi0478 MMmerve_ senin şimdi mide bulantısı yoktur bi an kendimi düşündüm ohh mis gibi kahve benimde çekti kız
Zozan-harman kbrkrblt16 vallahi benim de denemediğim kalmadı sakız biraz rahatlattı uykular haram oldu 😭
kbrkrblt16 27+5den selam bende uyuyamıyorum büyüyen karın rahat uyumama engel olduğundan uykusuz geceler başladı 🥺
Esila75 25+4 den merhaba sabah 5 görmeden asla uyuyamıyorum mide yanması hıçkırık beni mahfediyor tek değilmişim önceden duyardım abartiyorsunuz derdim ama yaşayınca bende onlara katıldım fazlasıyla 😕
MMmerve_ Esila75 ya bebegın hareketı degıl ama mıde yanması benı mahfedıgo yoksa hareket etsın hıckırsın sevıyorumda
PrensesAnnesi- Esila75 bi tek ben böyleyim zannediyodum 28+5 oldum demek ki 20. Haftadan sonrası perişanlık ya geçmiyo günler geçmiyoo 🥲🥲
gunannesiii 37 haftalık olcaz yarın bizde de durumlar aynı 😔 midem yanmıyor ağrıyor resmen prilam, gaviscon hiçbiri fayda etmiyor 😪
Ebru-009 gunannesiii prilami 31. Haftaya kadar içtim. Artık bırak dedi dr. İdrar yolu iltihapiyla birlikte karaciğer değerlerimi yükseltmiş. Renee şurup verdi. Şurup iyi ama prilam beni uyutuyordu. Gece 3ten 5e fln uykumdan uyanıyorum. Sonra 1001 çabayla geri uyuyorum. Herkese dokunan yada iyi gelen şeyler değişiyor. Hem reflu hem gastrit var bende. Yediklerini seç yatmadan 3saat önce bisey yemeyi kes. Yedikten sonra uzanma bile mide kapağı gevsiyor. Streste ağrı yapar.
Esila75 MMmerve_ ben kendim hickiriyorum canım keşke bebeğim hıçkıra bende hareketlerini çok seviyorum mutlu ediyor insanı ama işte mide yanması beni öldürüyor