PsikologMeltem Merhaba hanımlar ben 6 haftalık hamileyim , kız olursa çok bulantı ve kusma yaşanılıyormuş doğru mu erkekte hiç olmuyormuş nerdeyse tecrübelerinizi merak ediyorum🙃
Minikdunyam PsikologMeltem ilk üç ayım berbat geçti ama herkes normal dedi bu arada kız benimde ve erkek bekleyen bi tanıdığım var hiç birşey yaşamadım dedi ama sen yine bunlara itibar etme belli olmaz
Tosbik PsikologMeltem ahahhaaha onu sana kim soyledyse külliyen yalan. Kız erkekle alakasi yok. Senin bunyenle alakalı. Bnm oglum olck ilk 4ay burnumdan geldi. Herseyden tiksindim ne yiyip ictysem hep kustum ve hicbir bulanti ilacı ise yaramadi bnde 🤷♀️
Mervece30 Benim hiç bulantım ve kusmam olmadı kızımız olacak inşallah . Kesinlikle bünye meselesi . Herkesin iştahı kapanır benim aksine arttı mesela
PsikologMeltem Çok teşekkürler cevaplarınız için bazen böyle şeyler doğru çıkıyor ya o yüzden cinsiyeti için heyecanlanıyorum merak ettim 🤗
MomBse PsikologMeltem hiç bulantı ve kusma yaşamadım iştahım hiç kesilmedi ama bebeğim kız ben pek inanmıyorum bu tarz şeylere 😄
Oslem077 PsikologMeltem Yalan alakası yok 😂 10 haftaya kadar içim dışıma çıktı 😂 Erkek ama 😂 Benim kuzenim 14 haftalık hamile hala kusuyor 😂 Onunda erkek😂😂