gizemrdpl Cinsiyetleriniz kaçıncı haftada belli olmuştu hepimizin merak ettiği şey sanırım bende ediyorum ama şuan 12. Haftadayız görünür mü bilemiyorum yardım lütfeeen☺️☺️🎉
Almisinkardesi gizemrdpl evet görünür doktorunuz bebeğinde pozisyonu uygunsa %95 görür ama her ihtimale karşı 15-16. Haftalar net oluyor
Zeyzeyp gizemrdpl 12 haftada cinsiyet belirginleşir oluşuyor diye biliyorum cnm bn 13 haftada öğrenmiştim erkekdi erkek DHA erken gösteriyor derlerdi doktorumuzunda tecrübesine bağlı bnce direk erkek dedi değişmedi erkekti yani cnm
gizemrdpl Almisinkardesi en güzel heyecanlardan biri sanırım umarım görünür bir an önce kıyafet vs. almak istiyor insan
Merve-bulut @gizemrdpl doktor bende 12.haftada gördü kız dedi ama kesin 16.haftada belli olur dedi 16.haftada yine kız çıktı 😁🌸
Sarikan93 gizemrdpl amin canım seninkide bu hafta belli olur ve rabbim gönlüne göre verir inşallah 🥰🌸
Durunbigeldim gizemrdpl evet 12de öğrendik oğlumu. Doktorun tecrübesi ultrason kalitesi ve bebeğin duruşu önemli
Merve-bulut @gizemrdpl doktorunda sana cinsiyeti söyler ama kesin değil diyolar hatta doktorum bize isim bulmak eşya almak yok kimseyede söylemeyin demişti😂😂
Madonna gizemrdpl bazı doktorlar görüyor canım ama söylemiyor. Ben net olarak 15 haftalikken öğrendim.