Kbrmoms_ Kızlar 16 haftalık olucaz ama hala tık bile hissedemedim ilk gebeliğim ne zaman hissederim çokk heycanlıyımm
Aleynasvr Kbrmoms_ benimde ilk gebelik 14 15 hafta civarı hissettim ben. Ama herkeste değişiyor canım. 23 haftada artık hissetmiş olman gerek 23e kadar yolu var yani kişiye göre degisir bekle😀
Mrvnehir208 Kbrmoms_ ilk gebelikte gec hissedilir 20 haftadan itibaren hissedersin ben 13 haftalık hissettim tabi benimki üçüncü tanıyorum artık hareketlerini ondan
haziransekiz Kbrmoms_ hic belli olmaz 16da hisseden de var 20 de hisseden de ben ilk gebeliğimi 16 da hissettim böyle küçücük bir pıt idi 🤣
Kbrmoms_ Almisinkardesi ya ne biliyim kimisi 16 da hissettim falan diyince bende heycan yapmıştım beklicez o zaman 🥲🥲
Durunbigeldim Aleynasvr evet bende o haftalarda hissettim. Doktor olabilir karnında ki yağ oranı neredeyse 0 zayıf gebelerde erken hissetme oluyor demişti.
Aleynasvr Ve ilk gebelikte falan alakası yok ona eminim 20. Haftada hissediliyor demişler benim şuan 23 haftaki 20. Haftadan beri tekmeleri dışarıdan gözüküyor resmen video falan çekiyorum o kadar belli yani tamamen kişiye bağlı nedenleri var bence
Kbrmoms_ Mrvnehir208 evett ya bazen içimde birşey süzülür gibi oluyor ama bağırsak hareketi zannediyorum ben onu acaba bebeğimmi
Aleynasvr Durunbigeldim Aslında ben çok zayıf da değilim göbeğim normalde de vardı yani ama hissettim😀