GurbetAnnesi Bugün çatı muayenesi oldum 1 cm fazla açıklığım varmış nst sancı cıkmadı ama.. Sizce doğum ne zamana kadar gider.. Yanımda kimse yok.. Endişeliyim
Dyg34 GurbetAnnesi hemen endişelenme doğum aniden başlamaz ama sen yine de tek durma o 1cm acıklık yumusama diyorlar doğuma hazırlanıyor işte
Bahar54 GurbetAnnesi 1 cm aciklikla haftalarca ilerleyen gebelikler oluyor. Genelde sancinin varligi dogumun yakin olmasi icin belirti oluyor. Ama zaten 38 olmussunuz cok da uzak degildir dogumunuz :)
AyeHakanKrk GurbetAnnesi benimde 38 haftalıkken 1 cm açıklık demişti şuan 40 haftam bitiyor daha bişey yok cnm için rahat olsun suyun gelmediği sürece sancın sıklasmadıgı sürece bişey olmaz
Sukranerolkaradag GurbetAnnesi Ya benim de 38+6 dayız. Bugün Nst'ye girdim hafif sancılarım vardı ama aşağıdan kontrol etmediler. Bir hafta sonra gel dedi.
GurbetAnnesi 40 haftayı bulur mu dedim doktora bulmaz dedi ama bellide olmaz dedi.. Çatı muayenesiden sonra lekelenmemde olmadı ben doğumu tetikledim dedi doktor.. Yanıma başka şehirden annem gelecek hafta başına kadar gel dedim inşallah annem gelmeden bişe olmaz.. Gurbetlik her koşulda zor.
Damla6606 GurbetAnnesi bende 38+1 günlügüm yaklaşık 5 gün önce falan 1 cm acılmam vardı hala bekliyorum bakalım yarın radevum var inşallah 40. Görmeden dogarlar saglıcakla
GurbetAnnesi İçim rahatladı çok sagolun.. İnşallah hepimizin yavruları en hayırlı zamanda gelir.. Hurma falan yemege devam edeyim ozaman