Melekk8 Boş gebelikten kürtaj oldum 3 ay bekle dedi doktorum bekledim şimdi Allah nasip ederse deneyeceğim herkes çabuk hamile kalırsın diyor doğru mu🥰
gulsah_12 Melekk8 eğer istıyosanız fazla beklemeyın derim kürtajdan sonra hiç korunmadık iki üç ay olmadı sonra oldu çok şükür rabbim isteyen herkeze tatdırsın bu duyguyu hayırlısıyla inşallah 😍🥰
Nehir-Poyraz Melekk8 ben kürtaj olduktan sonra doktorum 1adet gör sonra dene demişti ikinci adetimden sonra hamile kaldım. Tez zamanda kalırsın inşallah
mminiginannesi10 Melekk8 bende 2 adet gördüm. Deniyoruz tekrar. Doktorumda 2 ay demisti. Bakalım nasip kısmet 😊
Gudu Melekk8 3 ay bekledim 3 ay denedik nasip oldu suann hamileyim aynen oyle umutlu ol tatlim🌺🤲 Bu arada Folin alıp.kullanmaya başla cok iyi bir takviye folik asit ve vitaminler var ben onu kullandığım ay hamile kaldim.
tgb1 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım bende kürtajdan sonra 2 ay bekledim sonrasında hamile kaldım şuan 17 haftalık bebeğim ☺️
Melekk8 Nehir-Poyraz doktor da 2 ay geçsin dedi folik asit falan kullandım bu ay deneyeceğim İnşallah🙏💘
Elifvegul Ben kurtajdan sonra hiç adet görmeden hamile kaldım. Çok da guzel doğum yaptım. Kurtaj zamanı rahim temizleniyor ve hazır oluyor.
Queen1 Elifvegul bende yeni düşük yaptım ama kürtaj olmadım doktorum 1 ay sonra kalırsın dedi bişey kalmamış içinde dedi yine denesek olur mu sizce
Gkce_56 Melekk8 canım bende bebeğim 3 aylıkken gelisim geriliginden dolayı düşük yaptım 2 ay sonra hamile kaldım insAllah sende hayırlısı ne zaman ise kalirsin🙏
Caglademiral Melekk8 evet canim kalirsin doğru doktorun sana folikasid verdimi kullanman için bana kurtaj sonrasi vermisti cocugu dusunmeye basladiginiz andan itibaren kullanmaya baslamalisin diye tabi biz hemen yapmadik ara verdik 😊
SimayeceninAnnesi Melekk8 bana hemşirem düşükte kürtaj olunca vücut temızlenıyor ama 6 ay bekle bence saglıkla gebelık ıcın demıstı tam 6 ay sonra gebe kaldım ama bilinçli degil süprüz oldu bize ❤️❤️
Nazendehanim Melekk8 ben de 3 ay korunup sonraki ay hamile kaldım o da sağlıksız gebelikti.kürtajdan sonra çabuk hamile kalınmasınin bilimsel açıklamasını merak ediyorum açıkçası