Nasaearth Sara2712 kesinlikle kaşar 35te gittim dr normal demişti ama bana zayıf geldi girdim çıktım kaşar yedim 300gr dan fazla almış 🧿 normalde o kadar kilo alan bi bebek değil
Pptya Sara2712 muz,ceviz,süt bunları bol tüketin özellikle muz çok kilo aldırıyor bende 35+5 de gitmiştim 3.150 Gr di ama tabi tahmini bir kilo söylüyorlar sıkmayın canınızı kilo önemli değil sağlıklı olsun yeter🥰
Ayse_35 Kefir, yogurt, muz, portakal. Yatmadan önce mutlaka bir kase yoğurt ve bir muz yiyordum. Şimdi kestim çok kilo almasin diye. İki hafta içinde bebeğim 750gr aldı, boy ise 3cm daha uzadı.
Uysll Sara2712 muz kaşar ceviz süt diyorlar bana ama ben genelde süt içiyorum muz da arada maşallah benim kizceme anası gibi ne yese yarıyor 😂😂
Deside Sara2712 üzülme canım sağlığı yerinde olsun kilo her şekilde alır doğduktan sonra Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ssultannnnn Sara2712 suan 33+3 um ben her sabah yumurta ara ogunde yogurt ve aksam yatmadan sut ictim yada cicibebe sut yapiyodum bunlar fix hergun yaptigim bebegim suan 1 hafta onde gidiyor tabii bunlar disinda sebze meyve ceviz vs de tüket caanim insallah bebisin kilo alir ve sağlıklı bi sekilde dogar🙏
svbarut defneveannesiii iki haftadan fazla önden gitmesi erken doğum riskini artırır. Siz de dikkat edin bence
Emirinannesiiiii Sara2712 cnm ilk gebeliğim de oğlumun gelişimi gerideydi zayıf kalmıştı muz kaşar peyniri ceviz süt yedim bol bol oğlum massalh 3700 doğdu 🥰
Rjn21 Emirinannesiiiii merhaba şu an benim de bebeğim 38 olmasına rağmen 34 le uyumluymuş bu yüzden bir soru sormak istiyorum size, bebeğinize kaçıncı haftada gelişim geriliği var dedi?
Sara2712 Deside Rjn21 geçen ay gittiğimde bir sorun var demedi herşey yolunda dedi ama bu ay kontrolünde bunu söyledi bende anlamadım
Babydream Bsrgny1- gerçekten mi 🤭 geçenlerde kayınvalidem göndermiş eşimle manda yoğurdu ama yemeğe fırsatım olmamıştı daha eğer beğenirsen alırız falan diyorlardı. Ama en iyisi yemiyeyim😂
Emirinannesiiiii Rjn21 canım üzerinden 4 yıl geçti ama 31 hafta civarlarında gibi hatırlıyorum yanlış olmasın 🥰
Babydream Bsrgny1- ya doğruysa ya doğuramazsam 😂24 haftalığım şimdiden başladım zaten doğuraydım diye😂😂