leylaayazaruysal Kızlarr acil yardım lütfen 🙏🏻 Karın bölgemde hiç çatlağım yok ama sol göğsümde çok hızlı çatlaklar oluştu ve devam ediyor. Durdurmak için ne yapabilirim 29. haftadayım 😔
Melikeee0809 leylaayazaruysal o durmuyor maalesef benimkilerde harita gibi oldu müdahale etmeme fırsat vermeden bir anda çatladı 😔
Bsrgny1- leylaayazaruysal Ben çatlaklar için bio oil kullanıyorum memnunum hiç çatlağım yok şu an 32+3′ten bildiriyorum .
Limoncicegi43 leylaayazaruysal canım bende 17+5 günlük hamileyim . Neredeyse 15. Haftada bi an bi baktım göğüslerimin etrafı kıpkırmızı çatladı. Daha yolun başındayken göğüsler gitti anlamadım. Bende çözüm arıyorum. Yağ ve krem önerisi için
TubaDMR4 leylaayazaruysal of bende de aynı durum oldu ya aynaya bakmak istemiyorum çatlağım olmasın diye günde kaç defa yağlar kremlerdim heryerimi ama karnım ve göğüslerim berbat durumda suyuda günde 3lt içiyorum ama oldu yinede😒
leylaayazaruysal Bsrgny1- bende onu kullanıyorum sabah akşam sürüyorum ama nasıl oldu anlamadım kırmızı renkte çatlaklar oluştu 🥺
leylaayazaruysal Bsrgny1- sütyen takmıyorum ondan kaynaklı olabilir mi acaba? Ama sağ göğsümde hiç çatlak yok 🤷♀️
Deniz9306 leylaayazaruysal yaa benimde🙈okadar çirkinki. Ne yapsam durduramadım benim baya erken başladı hatta. Göbegimde hiçbişe yok ama gögüsler fena. Bencene sürersek sürelim onun çatlayacagı varsa çatlıyo
Bsrgny1- leylaayazaruysal Sutyenle alakası var mı hiç bilmiyorum ama ben hiç cikarmiyorum . Bunyesel bir şey de olabilir. Vazelin ya da hindistan cevizi yağı da sürebilirsiniz onlar biraz daha fazla nemlendirir. Bir de bol su için
Melikeee0809 leylaayazaruysal benim de göbeğimde yok bio oil , zeytin yağı, kantaron falan kullanıyorum ama gogus catlagim cok erken oldu benim 4. Ayda falan birden oldu suan 8 aylığım
leylaayazaruysal Bsrgny1- teşekkürler canım daha çok sürmeye çalışırım hindistan cevizi yağını da deneyeceğim
leylaayazaruysal Melikeee0809 aynen benim de çok erken başladı 😞 ne yapalım bebişler için katlanacağız artık
ipekveatlas durmuyo canım bosuna kendini harap etme ben de bio oil kullanıyorum ama birden hızlıca çatlamaya başladılar durdurmak imkansız. karnımda hic yok göğsüm bacaklarım harita mübarek
leylaayazaruysal ipekveatlas şok oldum bende görünce ya göğüslerim çok küçüktü birden büyüdüğü için oldu sanırım 🥺
leylaayazaruysal Limoncicegi43 kıyamam ya canım benim bio oil sürüyorum ben ama fayda etmedi internetten bakıyorum birşey bulamadım. Olan oldu da bundan sonra bari dursa
ipekveatlas leylaayazaruysal evett benimde kücüktü birden sistiler hersey güzeldi dolgun dolgun bi baktım çat çat😂😂 altları mosmorfu simdi üstlere doğru da yayılmış
leylaayazaruysal ipekveatlas aynen aynen benim de altlardan başladı bende seviniyordum büyüdüler diye 😂 başımıza gelecek varmış meğer
ipekveatlas leylaayazaruysal senin basenlerinde bacak iclerinde de olustu mu catlak 59 kg hamile kaldım suan 71 kiloyum ve 31 haftalığım bacaklarım basenlerime popoma gitti hepsi resmen moossssssmorr çatlaklar dolu
leylaayazaruysal ipekveatlas yok canım ipekveatlas yok canım sadece sol göğsümde oluştu benim. Bende 29+4 55 le hamile kaldım şu anda 66 yım