SevimlimX Hanımlar 19+1 haftaligim bazan oluyor göğsün altı midenin orası sağ yada sol taraf batıyor tek bir nokta gerilmek zorunda kalıyorum geçene kadar ne bu ağrı
Senayyalcin SevimlimX Bende de çok olurdu çok normal evde sütyen takmayın ağrı hafifler bebek makat gelişliyse oluyor bir de alan daraldıkça olan bir durum belki doktor magnezyum yazar biraz hafifletiyor ama o ağrı genelde doğum yapana kadar geçmiyor beni mahvetmişti
SC290606 SevimlimX seni korkutmak istemem ama 26. Haftamdayim ve aynı batma devam ediyor malesef doktorlar normal diyor ben acillik oldum ama hiç bir çare bulamadılar 😔 o sırada uzan dinlen cnm geçmiş olsun
alparslanin_annesi SevimlimX magnezyum ilacı iyi gelecektir doktoruna dediğinde yazar sana zaten yada bekleyemem dersen al direk eczaneden doktor yazmasına bile gerek yok keza o hafta da her hamileye veriliyor normalde
alparslanin_annesi SevimlimX bilmiyorum canm ben çok sıkıntı çektim doktor yazdı ilacı eşim en iyisini aldı direk eczacıyla konuşup çok sıkıntılı eşim en iyisi neyse onu ver abi die dedi ondan sonra çocuktan kaynaklı hiçbir ağrım olmadı ama çocuk hareketlerinde de hissim azaldı
SC290606 alparslanin_annesi merhaba cnm bende efermag kullanıyorum ama azcik yol yuruyeyim biraz evde süpürge yapayım başlıyor 27 haftaya gircez yarın Allah’ın izni ile