NekwaSultan Kbrskr 40.6 da 2. Dogumum 4 cm aciklikla gittim duzensizdi sancılarım hic korkma kendi sancim daha zordu 😉1.5 saatte doğurdum
Kbrskr NekwaSultan benim 39+5 ama hic sancim yokk bebek kanalda rahmim yumusamis doktor buyuk ihtimal suni sanci verir bi kac güne 🤔
NekwaSultan Kbrskr 40 geçsin hele canim ilk doğumlar geç oluyor benim 42 de dogdu ilkim Inşallah kendi sancin gelir de 😉
taninmayananne Bende 39+0a kadar bekliycem kendi sancım olmazsa haftaya çarşamba doktor suni sancı vercek 🤦🏻♀️
Kubra41 Benimde kendi sancım yok cuma günü suni sancı verecek doktorum olmazsa sezeryan cuma günü 39+1 oluyoruz
Gizemvencoglu Kubra41 yani 39+1 de suni sancı verecek olmazsa sezaryen mi yapacak ? Bende merak ediyorum da suni sancı kalıncı haftadan itibaren veriliyor diye
taninmayananne Kbrskr normalde öyle veriliypr ama benim bebeğim çok aşağıda ve 25. Haftadan itibaren rahimde yumuşama oldu ilçalarla falan durdurduk şimdide sancım gelmiyor 🤦🏻♀️Mecburen vericek
Kbrskr taninmayananne himm herseyin hayirlisi bebeklerimiz saglikla gelsinde bi sekilde dogucaklar iste 😃
Kbrskr Zhrnc himm neye gore karar verdi buna bende 40+0 oldum sancim yok acilmam yok yarin kontrolum var
Kubra41 Zhrnc Beni de suni sancı için çok korkuttular açılman ve sancın yok yıpranırsın diye gerildim iyice ne hocamı bilmiyorum