BaharE Merhaba güzeller güzeli annelerim bu gün kontrolde bebeğim kanala girmediği için ve yeri çok daraldığı için yarın sezeryanla doğum yapacağım (korktuğum basima geldi ) dualarınıza çok ihtiyacım var çok gerginim ve hala tam olarak olayı idrak edebilmiş değilim 😊
yaren1234 BaharE hiç korkmayın yarın dünyanın en güzel sesini duyacaksınız Rabbım yardımcın olsun canım
yavrularimm BaharE ay canim sagsalim kavus bebyine insallah guzel haberleri bekliyorumm dogumda bizede dua et
panpancabo BaharE normal ya da sezaryen hiç farketmez, sonucunu düşünüp kendinizi sadece o güzel ana hazırlayın, inşallah çok güzel ve kolaycacık geçer, Rabbim yardımcınız olsun, sağsalim yavrunuza kavuştursun, bizim de bugünlerimizi göstersin 🥰🤍🌹
BaharE yavrularimm bekleyen isteyen herkese bol bol dua edicem canım benim rabbim herkese sağlıklı bi gebelik bebek ve hayırla kucaklarimiza almayı nasip etsin 🤲
BaharE panpancabo amin canim benim insallah bazen geriliyorum bazen de heyecanlanıyorum tuhaf duygular içindeyim 😊
Gizemkocar BaharE sonucta hayat yarin size anne olma lütfunu verecek öyle düşünün..buna odaklanın..ben de çok korkuyorum ama neden bilmiyorm umarm kolaycacik geçer
BaharE Gizemkocar çok şükür bu günleri gösteren rabbime 5 sene beklemek olmaz ama bi deneyelim dediğimiz en kötü kalite embriyonun 40 haftaya ulaşıp gelmemekte diretmesi çok şükür gerçekten inşallah sorunsuz kucaklarimiza alırız hepimiz 🤲
Cnrmom BaharE Bir avazda kurtulun inşallah yarın dünyanın en mutlu insanı olcaksınız 🥰 hayırlı doğumlar dilerim 🙏🏻
Kvrck-123 BaharE biz de 40 haftalığız ama gelmiyor diye yarına sezeryan günü aldık Rabbim kucağımıza aşmayı nasip etsin inşAllah
BaharE Anneoluyorummmm ilk gebelik ve herşey yolunda gittiği için bekledik ama artık yei çok daraldı ve inatla kanala girmiyor bi ssga dönüyo kafası bi sola boynuna kordon dolanma ihtimali olduğu için normali zorlayamiyorum riske atmak istemedim açıkçası yarın kavuşursa inşallah 🤲 aslında hamileligede o kadar alıştım ki bi yanım da ara iptal et gitme diyor kendimi hic hazir hissetmiyorum ya cok tuhaf duygular icine girdim bu gun anlam veremiyorum kendime bi yanim heyecanli bi yanim cok korkuyor
Anneoluyorummmm BaharE doğrudur valla benim bebisimde erken gelecek sanırım kasılma cıkdı nst de iğne falan kullanıym. Bebegmn kilosu önde 34+3üm ama gelisimi 37 38 haftalık gibi.
BaharE Anneoluyorummmm gelişimi önde giden bebekten korkma benimde öyleydi sonra yavaşladı ve kendi haftasını yakaladı 32 ye kadar her gün düşük tehlikesi var diye strese girdim kullandığım ilaç ve iğnelerin hattı hesabı yok son iki haftadır bi amuda kalkmadigim kaldı ama gelmedi. Inşallah sorunsuz bi şekilde kucagina almak nasip olur güzel düşün herşey çok güzel olsun inşallah 🤲🤲