Fundabshn MMmerve_ İnanın canım hiç birşey hissetmedim ameliyatım gayet güzeldi sonrasındada öyle çok ağrım sızım olmadı şükürler olsun sadece dediğim gibi belimden en ufacık bi soğuk vs aldığımda sızı yaşıyorum yani ağrım oluyor o kadar ama bazılarında hiç kalmıyormuş bende kaldı 😞💐
Fundabshn Burcusenkoc Aynen öyle canım bide çocuğunuzu direk görmek istiyorsunuz güzel oluyor yani ben şahsen iyiki epidural olmuşum diyorum çünkü o an çok farklı bi his 🌸🤗
Fundabshn gulsumm1 Hiç korkmayın canım bazılarındada hiç ağrı kalmıyor bende ufakta olsa kaldı kişiden kişiye değişen bi durum bence birazda 🤗🌸 Korkmayın kendinize iyi bakın üşütmeyin soğuk almayın Allahın izniyle hiç ama hiç bişey olmaz 💐☺️
KaranAlpgeliyor Kızlar birşey sormak istiyorum mesela özel hastanede sezeryan doğum fiyatı alırken epidural istersek artı ücret söyleniyor epidural istemezsek eğer spinal mi oluyor genel mi yapiliyo buna doktormu karar veriyor nasıl oluyor
Zekiyeyldrm21 Serapsahra genelde kendinize gelmeniz ne kadar sürdü bende ikinciyi genel istiyorum ilki spinaldi hem hissetmekten dolayı hem sonradan kalan bel ağrısı için.