Umutipek Kizlar kronik astim hastasiyim 25 haftaligim.hem ozele hem devlete gidiyorum.ozele esimin is saatlerine uysun diye 5 aya kadar gittim.fakat devletteki doktorum nereseyse mukemmel ve daha bilgili.tek sorun dogum yaptığımda odada tek kalamiycak olmam.astimim oldugu icin normal doguma izin yok fakat narkozdanda korkuyorum kaldiramiyabilirim.doktoruma sormadim ama devlette belden asagi yapmiyorlar diye duydum.sizce ne yapmaliyim?
NekwaSultan Umutipek canim bazi devlet hastanelerin de az bi ücret karşılığı ayri oda tutabiliyormussun. Oteki konuda bir bilgim yok Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah sağlıkla al kucagina yavrunu 😊
Ozlemmmmm Umutipek bi tanidigim devlette belden uyusturmali oldu ama sen bi sor istersen. Bende yarin sezeryan olacagim buyuk ihtimalle bakalim nasil olacak
Kubraunlu Umutipek ben yapıyorlar diye biliyorum canım en azından benim memleketimdeki devlette oluyor diğerlerinde de oluyordur muhtemelen
Umutipek NekwaSultan cok tesekkur ederim ama malesef bulundugum yerde ozel oda yok iki kisilik odalar.yeni hastane kuruluyor orada ozel odalar olucakmis ama sansima bana yetismiyor.
Umutipek Kubraunlu insallah cnku ozeldeki doktorumdanda devletteki doktor daha ilgili ve tecrubeli gercekten dort dortluk bir doktor.iyi bir doktor bulmusken neden gidip 3 bin lira vereyim ki bir gece konfor icin...