moom222 Selcanmeral valla 16 haftaligim karnım çıkmadı diye yolunda gitmeyen şeyler var deidm kendimc bugün kontorlumuz vardı herşey yolunda bakakim ne zaman çıkacak kilz boşver erkenden catlamayalim😅😅
BMelek Selcanmeral 14. Haftada net soyledi doktorum cinsiyeti gobegimde hala yok denecek kadar az kimse hamile oldugumu anlamiyor 28 haftalik. ☺️
gulsuayan Rahsanakn yaa daha erken canım tabii biraz da bünyeden bünyeye değişiyor ama 17-18 gibi hafif çıkmış olur 6 aydan sonra bayağı çıkıyor artık
gulsuayan Rahsanakn aslında zayıflıkla alakalı degil de iç karnın darsa erken çıkar genişse biraz daha geç belli olur bir de ilk gebelikse eğer kaslar daha sık oluyor ya o yüzden de hemen çıkmıyor
Ftynur Selcanmeral bana göre 16+4 doktoruma göre 17+4 cinsiyet öğrendik şuan 20+5 olduk çok hafif var giysilerden belli olmuyor çıplak haliyle belli oluyor sadece🥰
Biroglanannesiii Selcanmeral canım 2.ayımda belli etti kendini kızımız ☺️2.ayımda göbeğim fazlaca çıktı
gldn065807 Selcanmeral 16 net cinsiyet öğrendim 28 haftadan sonra çıkmaya başladı şimdi de çok büyük değil ama belli artık 35+5 deyiz
Susamtanesi16 Ben daha 16 haftaligim ama karnım aşırı çıktı çok korkuyorum ileri haftalarda ne olur diye baya 5,6 aylık karnım var :(
Deletedmom_7 Selcanmeral 11 haftalığım ufaktan bir göbek çıkmaya başladı. Henüz bir tek ben ve eşim fark ediyoruz. İç çamaşırlarım dar gelmeye başladı pantolonlarin beli sıkmaya başladı 😊 7 ve 8. Haftalarda bu mini göbekcik yoktu bi anda çıktı 😄
Selcanmeral Kızlar devlette ikili tarama testi yaptıran varmı ücret ödeniyormu araştırdım fakat sonuca ulaşamadım