miraninannesii Kızlar 16 haftalık gebeyim bugün akşam saatlerinde otururken sağ kasığımda anide pıt pıt diye bir hareket oldu ilk gebeliğim olduğu için bir bilgim yok bebek hareketimi acaba
edis22 miraninannesii ben 18de hissetmeye basladim. Eger boyle balon patliyormus gibiyse buyuk ihtimal bebedir🥰🐣
Betbetbet miraninannesii büyük ihtimal bebek 😍 benimde ilk hamileliğim bende erken hissetmeye başladım pıt pıt cok minik hareketler oluyordu 😇
Canpolat miraninannesii benimde bugün sağ kaburgamın altında oldu ama erken 13 haftalığız diye yok ya değildir dedim aynı pıt pıt seyreme oluyor etimde
miraninannesii Betbetbet benimde öyle oldu cnm inşallah minigimdir takip edicem bakalım tekrarlicakmi😊
Cscn miraninannesii bende 16 haftaya girdiğimde hissetmiştim, her geçen gün daha da netleşecek gözün aydınnnn 🤩
blueberyy00 miraninannesii evet böyle balon patlar yada mısır patlar gibi bir his ise bebegin her geçen gün netleşecek
Canpolat miraninannesii sağlıkçıyım kendim ve 27 senedir olmayan şeyin şuan olması heyecanlandırdı açıkçası hani burda ufak falan diyorlar kafam karıştı ama bu başka bişiydi bildiğin göz seyirince nasıl et hareket ediyor sağ kaburgamın altı orta kısım da bişiy seyriyor pıt pıt titriyor yani😀😀hayırlısı olsun inşallah gaz sıkışması olamaz evde kimse yok geldiği gibi çıkıyor 😀😀😀😀😀😀🙈🙈🙈🙈
miraninannesii Canpolat benimde öyle oldu canım tabi her hamilelik bir değil benim annem kardeşimi 2 buçuk aylıkken hissetmiş ama büyük ihtimal miniklerimiz selam verdi bize 😊