Ozsvm Deletedmom_85 bugun adet olmam gereken gun yada yarin olmam gerekiuodu 1 2 gun oynadigi olur ama uygulamaya gore bugun olmam gereken gundu
Mucizebb Deletedmom_85 Cnm senin adet gunun bu gun du dimu adet fln oldun mu yoksa hala beklemedemisin
Meceyi Be beklenen geldi kızlar ben bu ayda elendim ama niye bu testler böyle çıkıp insana umut verdiriyor anlamıyorum şimdi şıkayet sayfasına baktım herkesle böyle olmuş https://imgyukle.com/i/EhlzJY
Meceyi Testi böyle görünce çok umutlanmıştım bu ay iyiki kan testi vermemişim bu sprailden sonra hamile kalmak ne kadar zormuş 7 yaşında oğlum var ilk ay hamile kalmıştım ama 2.çocuk zor oluyormuş demekki
Meceyi sayre ikl çizgi çıktı daha sonra koyulaştı ama ne olursa olsun kaset test değil en iyisi olan testte kuruma çizgisi bile çıkmaması gerekli bence zaten Google markasını yazınca çok şıkayet edenler olmuş çoğu kişide böyle çıkmış
Meceyi sayre nasip olursa önünde ki ay hiç test yapmıycam adet günümü bekleyip kaset test yapmak daha mantıklı
hll_clm Meceyi kuzum gecen ay benimde aynen boyle oldu. Adetim de 2 gun gecikti kan verdim hemen 1.20 cikti ve aksamina adet oldum. Cok heyecanlanmistim 😔 bu ay 4 5 gun beklicem test icin. Bat 12 mart 🤲
sayre Meceyi aynen öyle valla ben bu ay innovita yumurtlama testi kullandım, adetim 20 Mart’ta olması gerekiyor nasip, eğer olmazsa ben diğer ay yapmicam yumurtlama testi bazen çok yorucu
Meceyi hll_clm en iyisi beklemek canım çok heyecan yapıyoruz test yapıncaya bir umut oluyor Allah nasip ederse önümüzdeki ay bnde adet bekleyip kaset test alıcam öteki testlere o kadar para verdiğime yanıyorum
Meceyi sayre Ben bu ay hiç birşey yapmıycam canım bırakılan artık yumurtlama testınıde çünkü çok stres oluyor insan
Deletedmom_85 Mucizebb evet bugun olmadım henüz. Aslında Bi gün gecikme oluyor arada. Tam anlamıyla 11i falan da olmazsam gecikmeye giriyor Sen yaptın mı Bi daha test
Miray31 Bende kan verdim çıkmadı üzüldüm şuan ama ben yumurtlamadan bir gün önce ilişki oldu ondan olabilir mi