Ozsvm tanebebek kan verdim simdi sonucbekliyorum canim sagolasin sen naptin silik cikmisti en son var mi gelismee
Ozsvm tanebebek anladim unutma adet gelene kadar bitmis degil benim paZar gunu erken gebelik negatifti ertesi gun kasette ciktii hic belli olmuyor bu iş dualarim seninle 🤲
Ozsvm tanebebek vardi canim mide yanmasi ishal kasık ağrısı gece yatarken bir kere oldu mide bulantisi ogurme istegi gaz duygusallikk durup dururken aglama istegii var oglu vardii🥵
tanebebek Ozsvm çok teşekkür ederim canım Allah sanada sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Karnım çok şiş ve karnımda gezen bi batma var gebelikten şüphelenmiştim ama belkide başka bişey belirtisi bilmiyorum hayırlı vakit ne zamansa o zaman olsun herkes için💐🙏
Ceos0403 Ozsvm hadiii sağlıkı bir gebelik olsun inşallah canımmm❣️Bu arada adetin geçmiş miydi kaset test yaptığında
tanebebek Ozsvm canım sen erken gebelikte çıkmadı kastte çıktı demişsin ya erken gebelik testin hangi markaydı
Ozsvm Ceos0403 hayir canim adet gunum bugun 🌸 amin tesekkur ediyorum her isteyene nasip olsun insallah bu duygu 🙏🤲❤️
Ozsvm tanebebek comforttu pazar gunu yaptim cikmadi pazartesi tekrar kontrol ettim gri golge olmus ama ondan oncekilerde cikmadi
tanebebek Ozsvm bende defalarca erken gebelik yaptım çıkmadı seninde erkende çıkmayıp kasette çıkması dikkatimi çekti bende trendyoldan almıştım acaba ucuz diye erken test göndermediler mi
bayanmor12 Bebegimizolsundu canım ben adet gecikmemin 2.günü kan testi yaptım 0 çıktı betam 7.günü yaptım ozaman hamile olduğumu öğrendim 🤭😅 geç döllendi muhtemelen
Ozsvm tanebebek valla bende trendyoldan aldim bence tamamen yerlesmeyle ilgili kuzum persembe gunu betam 0.02 cikti demekki o 4 gün icinde yerlesmis yavrum rahmime biliyosun yerlesme olduktan 2 gun sonra ancak beta testte cikacak dereceye geliyor
Ozsvm tanebebek yani kadindan kadina degisir ben tam 12 gunde tamamlamisim galiba yerlesmeyi ki 14 uncu gunde ogrenebildim
tanebebek Ozsvm bilmiyorum ki yarın 14. Gün benimde ama erken testlerde çıkardı diye düşünüyorum adeti beklicem artık hayırlısı🤷♀️