Elaelaa babymoomss cok ucuk bir pembe gibi gozuktu ama kuruma cizgisi olmasindan korkuyorjm bunu dun aksam yapmistim yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam🤷🏼♀️ Bilemedim valla
Moonlighttt Bebegimizolsundu yeminle kahkaha attım kendimi gördüm her adet bekleyişi gecikmesinde sanırım geç döllenme olmuş olabilir diyen ben 👏👏😅😅😅
Bebegimizolsundu Moonlighttt aynen umut hiç bitmiyor benim adetim geldi hissettim belki akıntıdır diye baktım ama değildi🥺
Moonlighttt KaranAlpgeliyor bnmde 2 Kimyasal gebeliğim oldu ve kan pıhtılaşması sorunum var sizde de var mıydı kan pıhtılaşması sorunu? Bebeğin rahime yerleşebilmesi için ne kullandınız ne yediniz acaba son olarak herhangi bir ilaç kullandınız mı kan sulandırıcı vs
KaranAlpgeliyor Moonlighttt genetik test sonucundan sonra coraspine başladım 1 ay sonra hamile kaldım yine peşpeşe 4.hamileligim oluyordu artık hemen oksapar iğneye başlattı doktorum hala devam ediyorum uzun bı süre progestan kullandım ve prednol kullandım prednol çok tedirgin etti beni doktorumla konuşup bıraktım şu an oksapara devam
Moonlighttt KaranAlpgeliyor benimde bugün olmam gerekiyordu olmadım 2 haftadır bel ve kasık ağrısı çekiyorum acaba geçen ay hormon bozukluğu sebebi ile doğum kontrol hapı kullanmıştım ondan olabilir mi ayy vala psikolojim bozuldu her ay kendimi gebe sanmamdan 😅 😅
babymoomss Avakadolu ben o kadar çok negatif gördüm ki eşim izin vermiyor artık adamın psikolojisini bozdum 😂🤦🏻♀️
Avakadolu babymoomss ahahahha benim eşim de kızıyor iki kaybımız var hatta yani pozitif görsek de artık kalp atışını vs duymadan rahat edemeyiz coo sevinemeyiz ama ben Dr dayanamıyorum valla kendim yapcam test söylemeden 😂😂
EdizEliz Canlar bende çatlatma iğnesi pazartesi oldum çarşamba ilişki oldu , bat da 11 i gibi. Ama şuan mantıken de erken benim işin daha iki gün oldu ilişki olalı😅😄
tanebebek Elaelaa canım ben ikimizinkide aynı marka olup aynı şekilde çıkınca test mi sıkıntılı diye farklı markada denedim çıkmadı bişey 🤦♀️