Ceylanguller Kızlar çözemedigim bi kabızlık durumum var doktor dulpa diye şurup verdi olmuyor kayısı kurusu yiyorum armut yiyorum su içiyorum ama olmuyor patlamak üzereyim lütfen fikirlerinizi söylermisinz
Mutluhatun Ceylanguller doktorunuz uygun görürse tek seferlik lavman olabilir bir iki haftada beslenmenize dikkat ederseniz rahatlarsınız umarım geçmiş olsun
cgnduru Ceylanguller dulpayi bilmiyorum ama duphalac var yeni doğan bebeğe bile veriyor doktorlar hamileylende sakincali değil. Ben tadını sevmiyorum baya tatlı ama onu al dene canim aç karınla içersen kısa süre sonra etkisini görürsün kabızlık gerçekten çok zor 😞
Hlime50 Ceylanguller Bende de bazan oyle problem yasiyorum 3,4 adet kuru kayisiyi geceden bir bardaksuya islatiy8rum sabah ac karnina hem kayisilarini yiyorum hende suyunu iciyirum bide boyle dene istersen
KkubraOz Ceylanguller kayısıyı kaynatıp sıcak suyunu içmeyi dene kayısılarını da ye sıcakken . Bide ayaklarının altına sıcak su torbası koymayı dene bana öyle etki ediyor
Ceylanguller cgnduru tesekkur ederı aynı surup ben adını yanlış yazmışım cok agrı var karnımda ne yapacagımı sasırdım
cgnduru cgnduru duphalac bile iyi gelmedimi ne zaman içtin peki etkisi hemen başlamayabiliyor… akşam içsen sabah falan lavaboya gidebiliyosun aç karınla içmek her zaman daha iyi
Bebekisi Ceylanguller önerebileceğim en mükemmel çözüm hareket. Hareket etmen lazım yürüyüş olur egzersiz olur fark etmez. Vücudu yağ yakmaya odaklarsan rahatlıkla çıkarsın 😊
Selver1724 Ceylanguller canımm ben başından beri çekiyorum kabızlık duplach surubu nasıl içiyorsun. Sabah ac karnına iç öyle kahvaltını yap o şekilde faydasını görüyorum ben
Glc_8 Ceylanguller elma ye bende de var elma işe yaradı gaz yapan yiyecekleri de yeme bir süre inşallah iyi olursun
Soncul Ceylanguller bende gebelikten önce açlık otu içmeden tuvalete çıkamazdım hep kabızdım ne zaman hamile kaldım o kadar rahat çıkıyorum ki demir ilacı içmeme rağmen sabahları mercimek çorbası içebilirsin o yumuşatır demir ilacı içiyosan bir süre içme kayısı bir iki işe yarıyo sonra o da yaramıyor bol su iç katı çok fazla tüketme allah yardımcın olsun çok zor cok ıkınmakta iyi değil🤦🏼♀️
minikmucizemmmmmmm Ceylanguller kayısıyı bir bardak suya koy geceden sabah suyuyla birlikte ye iç, bide ıspanak bir tabak dolusu tüket rahatlatır
minikmucizemmmmmmm Ceylanguller dolaptan soğuk meyve ye o da bağırsakları çalıştırır, fındık felan ya yağlı olduğu için rahatlatır dene bir çünkü bende hamileliğimin başından beri çekiyorum kabızlık bu yazdıklarım bende işe yaradı umarım sende rahatlarsın 😌
begonvilko Ceylanguller şu geceden suya kayısı koyup sabah suyu içmek ve kayısıyı yemek inanılmaz etki etmişti bende. Su da kayısı da çok kötüydü tadı 🙈 ama günlerce yapamadığım tuvaleti hemen yapmıştım canım mutlaka dene.