Bukett- canım her leke bir düşük belirtisidir ilk hamılegımdı ve acemılıktı kahverengi leke gelıyordu görümceme dedimde düşük riski doktora git dedı doktora gıttım öyle iğrenc bır doktora geldımki tanımı ilk acemısın bılmıyorsun doktor ılaç bıle vermedı leke normal dedi evde bır gün gardolabı toplarken pembembsi leke geldı başka doktora gıttım alttan muayene etti daha sonra düşük riski bar dedi ama bu aylarda olabılır dedi ozmanda 6+3 haftalıktım daha sonra bana iki tane kocaman serum taktılar eve geldık kanama devam etti ve sabahına kalktık esımle kahvaltı ettık hıc bırsey yoktu ama kanama devam edıyordu az az uzandım kasıma ağrı gırdı ve lavaboya gıttım bebek elıme düştü o anı hiç unutmam dünyam basıma yıkılmıstı ilkti ve eşimde bende çok isteklıydık tabı Allah hayırlısını versin herseyın hayırlısı boyleymıs suanda hamıleyım Allah’a sükürler olsun 6+5 günlüğüz biraz uzun oldu galıba ama canım mutlaka doktoruna söyle sana progestan başlatsın ben suan kullanıyorum lekelenmem öyle çok yok normal beyaz akıntı ama önlem amaçlı hala alıyorum dikkat edin yatın kalkmayın biraz uzun oldu ama olsun 🤣🤣🤣hayırlısı olsun canım hakkınızda sımdıden Allah kımsenın kucağını boş bırakmasın 😍