Selincel Kızceler 15+6 hamileyim yeni cıktı birden yuzumun heryeri sivilce yara gibi kuruluk bebek gibi hiç sivilve cikmayan yuzumde anlamsiz anlamsuz hergun bişey çıkıyor hem aciyor hem kaşiniyor sizce kremmi sürmeliyim yoksa hiç birsey yapmayayimmi .? 😭
Gagi Selincel cinsiyeti belli mi. Benimde 14 te çıkmaya başladı. Annem kızın olacak senin dedi😂 cinsiyeti öğrendik kız. Oğlumda suratim bebek gibiydi. Ben bir şey sürmedim. Dalinle yıkıyorum sadece
Ftynur Selincel Bende 20+5 haftalığım çenemde 2 alnımda 2 tane ile başladık ama kaşıntı kuruluk yok regl sivilcesi gibi hiçbirşey yapmıyorum sadece sabah akşam sabunla yıkıyorum
gulsuayan Selincel bence hiçbir şey yapma sabunla yıka üstüne nemlendirici sür bırak en temizi o aldığımız ürünler hep boş daha da mahvediyor cildi çok şükür ben hamileliğimde bu tarz problemler yaşamıyorum ama olursa da kendi haline bırakırım zaten geçecekler
burcuo Selincel Hormonlardan dolayı olabiliyor diye okumuştum. Siz normal yüzünüzü temizleyip nemlendirmeye devam edin. Bende de başlarda sivilce çıktı, şu an tertemiz. İlerleyen haftalarda geçer sizinki de umarım
Selincel Gagi kuzum benimde kızımda yüzüm bebek gibiydi ama %80 erkek gibi bakalım hatta bende demiştim arkadaşıma kizda böyle olmuyor mu yaa die 😅😅🙄
Birannisbirbebis Benimde ilk haftalarımda suratım kırmızı kırmızı dökülmüştü yüzüm sivilce dolmuştu herkes kız demişti ama bebeğim erkek ☺ sıkılmayın zamanla düzeliyor sabunla yıkayın nemlendirici sürün zamandan başka çaresi yok 😊