elifffff1601 Kızlar öğlen erken gebelik testi yapmistm negatif gormustm. misafirlige gittim geldim cok cok silik bi cizgi var. Erken gebelik testlerinde kuruma cizgisi var mi
Bebegimizolsundu elifffff1601 canım öyle diyorlar ama benim hepsi duruyor aylarca da hiç çizgi yok yani bom boş hiç yok tekrarla yarın silik de olsa çıkar
elifffff1601 Btlfth 2 günüm var zaten yarin yine yapicam bakalım hayırlısı. Kaset testlerde kuruma cizgisi duymuştum ama erken gebelik testlerinde duymamistm bi sorayim dedim
Minelllllll 5 dk fazla ise test geçersizdir buharlaşmadan dolayı çift çizgi olur aynısı başıma gelmişti eğer pozitif ise dakikalar içinde çift çizgi oluyor benim reglime 2 gün varken yapmıştım erken gebelik testi pozitif çıktı kaset testte bile pozitifti ☺️
Aag06 Kan ver en iyisi benimde aynisi olmustu yadim saat bekledim cikmadi,4 saat sonra eve gelfim baktim silik cizgi var hemde resimde bile gozukmeyen bi cizgiydi günesr tutunca goruyordum hamile ciktim kan verince
elifffff1601 Aag06 hadi yaa umutland smdi bnde kuruma cizgisi dedim ama bakalim hayatta adet günümü bekleyemem yarin tekrarlicam☺️
Ezo25 Aag06 gerçekten mi ? Bende yapmıştım kaset test ışığa tutunca çok dikkatli bakılınca gözüküyor? Normalde onun yerini görmüş olmayalım yanlışlık olmasın
Aag06 Ezo25 valla bende internette cok arastirdim burayi bilmiyordum kuruma cizgisiyse yikayin suda gecerse o 2.cizgi negatiftir falan ysziyordu yikiyordum isiga bakiyordum yinede goruyordum valla ertrsi gun kan verdim 67 cikti Yani belli olmuyor beninkide kaset testti erken gebelik testinde hic cikmadi yaniltiyor testler ya ama en guvenilir kaset test diye dusunuyorum benceee yani Sen kan ver en iyisi test falan bosver insan heyecan strrs yapiyor dogrumu yanlismi diye🙈 insallah vardir seninde
Ezo25 Aag06 kuzum yani pembe mi yoksa böyle gölge gibi mi insan acaba kafamda psikolojik görüyor muyum diye düşünüyor beynim oyun mu oynuyor diye kafayı yicem 😀😀😀 regl a 10 gün var daha 🥺
Ezo25 elifffff1601 şimdi baktım kuruyunca kırmızı olmuş . Ama kuruyunca sayılmıyor diyorlar . Daha önceki yaptıklarım da kuruyunca hiç çizgi çıkmadı