Mekda46 Gmzeucr nişan gibi birşey geldi sanırm tam bilemedim bi bakar mısn canm çok az birşey ama az önce post açtım nişanmı bakar mısnız acil 38-+3 diye
Gmzeucr Mekda46 valla benim nişanım gelmedi nasıl bişi olduğunuda bilmiyorum ama yinede bakım inşallah doğurursun lutfen doğum anında gamze kulunda en kısa zamanda doğursun die dua edermisin canım 🥰
Gmzeucr Mekda46 canım daha önce okuduğum postlardan anladığım kadarıyla daha yoğun ve kıvamlı bi akıntıyla kahverengi leke geliyo sanırım bu nişan gibi gelmedi ama belki devamı gelir
Gmzeucr Zehrakhr sağlıklı olsunda iki haftada daha sabrederim ama korkum suni sancı inşallah kendi sancımızla doğarlar
Zehra9616 Gmzeucr ay insallah cnm vallahi hint yagi aldirdim cok korkmustum aslinda almicaktim ama kilosu cogaliyo denemk istedim gercekten
Mekda46 Gmzeucr ya bu silinirken gelmiş fark etmedim bakmadım neyse bekliyim bakalım belki artar sagol kuzum baktığın için 😘
Gmzeucr Mekda46 rica ederim canım ne demek inşallah en kısa zamanda doğurursun zaten geldiyse 24 saat içinde doğum başlama durumu var sancı falan kendini belli eder inşallah 🥰
Gmzeucr Zehra9616 senin haftan daha ileri belki sende işe yarar canım ya Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimiz bekliyoruz inşallah çabucak gelirler 😍
Zehrakhr Zehra9616 valla canım benim midemide bozmadı sadece sancım oldu ama düzensizdi yani ben sabah 1 tatlı kaşığı bi küçük bardak meyve suyu akşam aynı şekilde
Zehrakhr Gmzeucr evet bende çok umutlanmıştım burda bi bayan vardı kullanan 2. Gün doğuma gittim demişti çok umutluydum ama olmadı
Zehra9616 Aybike123 ben yarim su bardagi kendi yaptigim visne hosafi suyuna yarim tatli kasigi karistirdim cnm aslinda 1 t. Kasigi kullaniliyo