Canselyaren Zehrakhr doktorum 38 de iç demişti bn bu kadar erken gelicegini tahmin edememiş tim 37 de içtim iki gün içinde doğum yaptım 😁
Cotanakk Canselyaren ay inanmıyorum daha iki gün önce konuşmuştuk burada demek doğurdunuz şok oldum ben hala aynı durumdayım 🥲🥲❣️
Boesie Canselyaren Peki her hint yagi icilebiliyor mu yoksa ozel biyerden mi almamiz gerekiyor? Direkt olarak mi iciliyor suya mi karistiriyorsunuz? Biraz bilgi verebilirmisiniz🤗
Zehrakhr Boesie ben aldım aktardan saç bakımı yazıyor içinde kendim meyve duyu yapıp 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı karıştırıp içtim bugün ama bişi olmadı 2. Gün herkez doğuma gittim diyor bakalım ben deneyim olursa siz deneyin benim 38+5 haftam
Boesie Zehrakhr Ay hadi insallah ise yarar☺️ Ama herhangi bir zarari var mi ki acaba soguk sıkım katki maddesi olmadigi surece olmaz heralde diye dusundum ama bilemedim🤷🏻♀️
Zehrakhr Boesie kokusu tadı yok zaten ben hissetmedim en azından ya çok öneren var artık ben ağrılardan duramıyorum inan olmaz inşallah ne diyim 🥰
defneveannesiii Birkaç gğn önce bende böyle bi post açmıştım. Bende çok merak ediyorum. Deneyenler sonuç alınca yazsınlar lütfen ❤️
Zehrakhr defneveannesiii ya ben 2 haftadır araştırıyorum bakalım işe yarayacak mı benim suan bi ağrım sancım yok ta sabah denemiştim ama