Selam canım ben de bundan 2 buçuk yok önce Medilife da doğum yaptım. Doktorum Burcu Betüldü. Gayet güzel ilerliyorduk hamilelik sürecimde.Benim kuzum gelmek bilmedi ve imzayla bir uafta daha uzattık. Baktık geleceği yok doktorum riske atamayız dedi ve sezeryan tarihi verdi.Ertesi gün sezaryen olacağımın gecesi suyum geldi sabah erkenden hastaneye vardığımız da 4 cm açılmam vardı,doktorum normal doğuma müsait olduğumu sezaryene gerek kalmadığını söyleyip dayadılar suni sancıyı😩neyse ben tabi bu arada 5 6 saat sancı çektim arada ebeler gelip kontrol ediyordu , ben bir ebenin azizliğine uğradım bana afedersiniz kaka yapar gibi ıkın dedi ben de var gücümle ıkınıyordum. Tabi pilates topu filan verdiler açılmayı hızlandırsın falan filan.Sonra doktorum geldi ıkınma dedi ödem oluşmuş.Ben okunmayı bıraktım ardan bir süre daha geçti kontrol ettiklerinde 10 cm açılmış doğuma almamız lazım dediler ve ben o doğum odasına girdim 😢ama neler çekrim neler tam 1 buçuk saat sürdü ama olmadı . Burcu Hanım yardım olarak Ali Beyi çağırdı doğuma ama bütün uğraşlar sonucu bir türlü dığum gerçekleşmedi. Apar topar sezaryene alındım😢Ondan sonraki süreçte de hastane personeli gayet ilgili ve güler yüzlüydüler. Biraz uzun oldu ama 🤗Demem o ki siz siz olun sakın doğum başlamadan ıkınmayın😢