star3star 11 haftalık hamileyim.uyanr uyanmaz ilk işim bir bardak oda ısısındaki suya yarım limon suyu sıkıp içiyorum.15 dk sonrada kahvaltımı yapıyorum.limonlu suyun bir zararı olurmu.
izobellaaa-_- star3star valla ben zararlı diye biliyorum yoksa limon hastasıyım bebek küçük kalır diye duydum tabi doktorlar daha iyi bilir 🥲🥲
Yaseminf star3star bana doktorum demir hapını içerken aç karnına limonlu su ile iç c vitamini ile demir emilimindaha güzel oluyor dedi ama tansiyonunu düşürüyor bazı insanların
star3star izobellaaa-_- aa ilk defa duydum ozaman sade su içiyim.bide ikizlere hamileyim minnacık gelmesin kuzular😊
Eflinn1453 izobellaaa-_- bebek küçük mü kalır Allah aşkına bunu kim söyledi size ben hamileliğimin başından beri Demir ilacı daha iyi emilsin diye limonlu suyla içerim ilaçlarımı bebeğim bir hafta önden gidiyor hiçte küçük kalmadı insanları yanlış yönlendirmeyin bence
izobellaaa-_- star3star ayyy ben çok istedim ilk hamileliğim 2 tane olsun bi anda diye ama olmadı sağlık hayırlısı olsun çok sevindim adına ne güzellll😻
star3star izobellaaa-_- herkes çok güzel diyor ama beni biraz korkutuyo açıkcası.tüp bebekle hamile kaldım üç başarısız denemem vardı 4.de şansa bırakmak istemeyip iki embriyo koydurduk ikiside tuttu cok şükür.ama biyandan çok sevinirken bi yandan endişe duyuyorum
star3star Melekeroglu pazartesi kontrolüm var doktora danışcam.su içmeyi seven biri değilim günde zar zor 1,5 litre içmeye çalışıyorum.sabahta bağırsaklarıma iyi gelsin diye limonlu su içmeyi alışkanlık ettim
izobellaaa-_- Melekeroglu bana kayınvalidem içirmiyo kendi çocuğunda çol yemiş bebek çok küçük doğmuş öyle dedi korktum
izobellaaa-_- star3star amcamın şuan 5. Aylık bebeği ikiz oda 24 yıl sonra tüp bebekleri oldu her sene uğraştılar nihayet oldu çok sapıklık
star3star izobellaaa-_- ne güzel Allah bağışlasın.kaç yıl geçerse geçsin insanda özlem oluyor ve maddi manevi imkan bulunca yaş kaç olursa olsun denemeye değiyor
eylulummmm @star3star ayy okuyunca bile midem yandı :( midesi hassas olanlar anlar heleki bide hamile olunca
star3star Yaseminf benimde tansiyonum genelde düşüktür gün boyu içemem sadece sabahları yarım limon suyu hatta tam yarımda sıkmıyorum suyun içine
star3star Soncul ben hamile kalmadan önce her sabah kendime alışkanlık etmiştim limonlu suyu.hem suyu alkali hale getirmek için hemde bağrsak hareketlerime iyi gelsin diye.normalde kabızlık yaşayan biriyim bide hamile kalınca bu sorunum ikiye katlandı
Serapcemre star3star cok içmezsen skntı olmaz cnku lımon kanı sulandırıyor ama ıleride içemezsin miden ekşiyeceği için😊