Azimemine Merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittik 30 hafta 6 günlük olmuş prensesim 1 kg 700 grammış sizce nasıl doktor olması gereken gibi dio ama bana sanki az gibi geldi sizin nasıl acaba 🤷♀️
OktayMeltemSahin Azimemine benim 32 haftayken 1800 dü gayet normal dedi doktor fazla bile Maşallah sizinki
SeherMertcanMehmed Azimemine Bende 31+2 yim cnm benim kızım 1600 gram. Doktorum biraz zayıf dedi senin ki çok iyi maşallah. Bende stresliyim şimdi zayıf dediği için inşallah toparlar yavrum 😔
Cicianne Azimemine benimde 29.hafta da 1500dü normal dedi bana da doktor sizinkide normal gibi duruyor.
Azimemine OktayMeltemSahin bana az gibi geldi canım da ilk bebek olunca hep mi böyle endişeli olunur bilmem 🤷♀️
Azimemine SeherMertcanMehmed doktorum günde bir muzu fındık ceviz ve sütü muhakkak öneriyor canım bunlar kilo yaparmış bebeğe birde günde 1 yemek kaşığı pekmez inşallah alır sizinkide kilo 🙏
SeherMertcanMehmed Azimemine ay inşallah cnm bakalım bende yemeye çalışıcam. Miğdem çok kötü yanıyo ve bulantılarım oluyor nerdeyse 2 haftadır doğru dürüst yemek yiyemiyorum ondan da az kilo almış olabilir 😞
Ozgemir05 Ay kızlar bende 33 haftalığım üç hafta önce doktora gittim acaba şimdi kaç kilo başka annelerin bebişlerin in kilolarını merak ediyorum