minikportakal Kızlar doktor yazdı ama kullanan var mı akıntım var demiştim enfeksiyon yok dedi baktı kremi yazdı
Deletedmom455465 minikportakal Buna ne diyebiliriz ki doktorunuz dediyse kullanın mutlaka boşuna yazmamistir
Clementinee minikportakal kullan canım ben kullanmıştım 2 kere benmde enfeksiyonum yoktu mantarda yoktu ama akıntım vardı 2 kere kullandım
Clementinee minikportakal Canım yatmadan önce son idrarını yaptıktan sonra şırınganın yarısına kadar çek ilacı 3 4 cm vajina içerisine ilerlet sık sonra ☺️ Geri dışarı çıkabilir normal işe yaramadı yapamadım diye düşünme
minikportakal Clementinee sağol canım geçirdi mi peki benim beyaz bi akıntım geliyor hep sarı da değil aslıdna bazen sarı ama genel de beyaz faydası oldu mu sana 7 tüp var hepsini kullandın mı
Clementinee minikportakal Aynı canım benim akıntımda senin anlattığın şekildeydi .. aslında doktorun önlem alıyor bebeğe faydalı birşey hepsini bitene kadar kullan işe yarıyor merak etme birşey olmaz ben iki kere kullandım 😇 doğum yaptım şuan