Sevgili anne adayları hamile arkadaşlarım doğum hikayemi sizlerle paylaşmak istedim öncelikle 39 hafta 3 günlük doğum yaptım rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin şimdik size doğum hikayemi anlatacağım bir 22 si akşam ağrım vardı ama yalancı doğum sancısı gibi idi daha önceden deneyimli olduğumdan hemen hastaneye gitmek istemedim sabaha kadar yatakta bir o yana bir bu yana döndüm ağrım olduğundan ama sıkı sıkı gelen bir ağrı değildi sabah erken uyandım oğlumu okula yolladım eşim okula götürdü o gelene kadar kahvaltı hazırladım mutfak süpürdüm sonra garip ağrılar girmeye başladı bana anladım ki doğum sancısı sonra ne sıklıkla geldiğini takip ettim 15 dakikada bir geliyordu canım bir sey istemiyor dedim kahvaltı masasına oturmadım sonra dedım ki eşime sancım var beni götür neyse heyecan korku sevinç bütün duygular aynı anda yaşarken gittik hastaneye direk doktorum doğumhanede çatı muayenesi istedi ebe baktı 3 cm açılma var evin yakın mı filan dedi bende dedim ki ben sancım çok var 15 dakika da bir geliyor dedim sonra ebe tamam tatlım nst ye bağlayalım dedi bağladılar beni nst de sancı daha da sıkılaştı bazıları kendi sancısını hissetmiyormuş ama ben dibine kadar hissettim ilk hep selavat getirdim! Sonra yeniden çatı muayenesi çatı muayenesi derken kaç kez bakıldı hatırlamıyorm ama şunu diyebilirim ki doğum daha kolay o muayene berbat bir sey canım orda çok yandı🥺sonra 1 saat olmuştu 6 cm oldu açılma bu arada eşim odamı süsletip hazırlamıştı sancı odama da akrabamız girdi belimi ovdu pilates topu kesinlikle açılmayı hızlandırıyor bir kaç kez sancı gelince ona oturdum ardından artık o dayanılmaz ağrılar girmeye başladı 😫sonunda evladına kavuşacaksın anne olmak kolay degıl cennet sunulmuş kendine gel dedim ağzımdan nefes alıp burnumdan verdim sonra beni çatala aldılar yeniden ve hemen ebe doktora haber verin dedi doktoruö koşa koşa geldi ve bi ses duydum bebeğim dünyaya geldi mis kokusunu kokladım doktorum çok iyi idi dikiş im olmadı yırtıklarım oldu! Şunu söylemeliyim ki doktor kalitesi çok önemli imiş ben ilk doğum u devlette yaptım ebeler azar kötü söz burnumdan getirmişlerdi daha geçmişlerdi aylarca kendimi toplayıp unutamadım ilk oğlumda ama kızım da yani bu doğumda özel hastanede doğum yaptım inanın evet maddiyat önemli ama özelde doğum yapın derim o kadar güzel duygular ki bunu size anlatamam telefon verdim hemşire bir çok resim çekmiş ayak izi hatırası el izi hatırası yapmışlardı gercekten o kadar ilgili idiler dedim ki kendi kendime sen ilk defa böyle doğum yaşıyorsun tadını çıkar ebe defalarca saçlarımı okşadı beni hep ama hep teselli etti hamd olsun rabbime… Gelelim hikayemin devamına sonrasında ben tüpleri bağlatmak istedim daha bebek düşünmüyorduk eşimle çünkü kronik rahatsızlıklarım oldugundan hamilelik lerim berbat geçiyor bu sebeple beni dogumdan 3 saat sonra ameliyathaneye götürdüler belden aşagı uyuşması için iğne vurdular aynı sinek ısırık gibi korkulacak bir sey yoktu korkan arkadaşlar belden aşagı 2 dakika içinde hissetmiyorsunuz zaten çok steril ve temiz ameliyathane fakat çok soğuk ben dondum 🥺sonra göbek altından küçük bir kesi ile tüpleri bağladılar sonra beni odama getirdiler ben o gece sıkıntı çekmedim ama 1 gün sonra inanılmaz bir baş ağrısı oldu dayanılmaz bir baş ağrısı idi hayatımda ilk defa böyle baş ağrısı yaşadım sonra 4 saat sonra çorba verdiler bebeğimi emzirme çok zordu cunku almak istedi bebek kesinlikle bir biberon emzik koyun 2 takım çamasır diyorlar asla yetmiyor benım bebegime yetmedi ayrıca pişik krem dahilinde çantanızda her sey olsun lazım oluyor mutlaka kilot bez alın depend aldım ben bir hayatımış resmen çok rahattı sonra eve geldik taburcu olduk çok güzel duygulardı kızlar şu an iyiyim hamd olsun herkese rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin asla gözünüzde büyütmeyin ben belden aşağı uyuşmadan çok korkuyordum asla korkmayın hepiniz Allah a emanet ❣️