Merhabalar ben son 5 yıldır içiyordum (taa kii bebek dusunene kadar) şuan 8 haftalık hamileyim hamile kalmak istediğim anlarda bilincimi kontrol ederek istikrarlı bı sekilde eski içtiğim sıklığa oranla azaltarak içtim ve ben o sigara içtiğim dönemlerde abartı gelebilir 3-4 paket sigara içerdim günde hep kendimi şuna inandirmistim hamileyken birakicam bebek düşünürken birakicam.. Ya kim ne derse desin siz kendi iradenizde ciddi anlamda bitirmediginiz sürece herşey boş ben hep eşime derdim bana teselli ver beni güçlendir sağolsun yapardı ama o an kendimi kandırırdim tamam ya gerçekten bıraktım artık diyerek ben test yaptım 3 haftalıkken yapmışım pozitif çıktı o an dedim hazır ol bugun yarın birakicaksin vakit geldi sonrasında kan verdigim an öğrendim ki netleşti gebelik tamam dedim yok artık hani bunun inanın bı açıklaması yok ya da bı tesellisi yok herşey sizde bitiyor, bırakacak kişide bitiyor.. Ben sizi tanımıyorum ama eminim öncesinde yapamasaniz bile hamile olduğunuz netleştiği an o annelik güdüsüne dayanarak bırakırsınız elbet💓kendinize inanın ✨inşallah aşarsınız.