Ba_momss Evlatlarim2 bence kış 😂 Ekim’de doğum yaptım sabırsızlıkla yazı bekliyorum kızımla gezmek için eve tıkıldık ve çıkmak için bekliyoruz 😍😍
Serapcemre Evlatlarim2 terlerse sırtına bez koyar sürekli bakarsnz atleetini hep değiştirirsinz üç aylıkken mersine gittk böyle yaptım hasta olmadı şükür sırtında terinin soğuması skntı cnm
Deletedmom727271 İlk oğlum eylül sonu doğdu kış bebeğiydi çok iyidi şahsen mis gibiydi. Bu oğlum da mayıs da gelecek yaz bebeği bende merakla bekliyorum nasıl olacak. Evim çok güneş görüyor. Nasıl yaparım bilmiyorum 😂😬
Hande1nur Evlatlarim2 benimde Haziran son hafta doğumum kısmetse,bence yazın doğan bebekler daha şansli hemen toparliyor üşütme riski daha az
pelin47 Hande1nur bencede öyle hamileliği yazın geçirmemekte güzel olacak. Bende haziran sonu doğum yapacağım inşallah
Ynme Evlatlarim2 Evlatlarim2 Bende Mayıs sonu görünüyor yazın bebisi usuttum derdi olmayacak bı kere bence yaz bebesi daha iyi olur gibi. Tabi hamileliğimin kısa gelmesi de çok güzel oldu benim için.
Ozlememrah @Evlatlarim2 oğlum kış bebegiydi çok rahat ve güzel geçirdik kızım haziranda gelicek inşallah aklımda hep soru nasıl olcak terlermi üşurmu diye