Betusgani Hamilelik öncesinde egzama sorunu yaşayan ve hamilelikte egzaması artanlar neler yapıyorsunuz ? Benim saç diplerimde yağlı egzama vardı yüzüme kadar sıçradı tabi sinir stres hamilelik her şey üst üste geldi haliyle vücut atacak yer aradı 😔
Sevi_l Betusgani canım 5 yıldır eğzama var bende Bepanthol al eczaneye git Bepanthol ün egzama için olanı var biraz rahatlatıyor bide vazelin süre bilirsin
Didemkrgi Betusgani dermotit egzama biraz sıkıntı canım ya bende de var kaşıma geldi burnumun kenarında hiç bir sey fayda etmiyor gibi sanki 😓 fayda bulan kızlar söyleyin lütfen
elifdefnece Betusgani kantoron yağı, has zeytinyağı bana iyi gelmişti. Bir de bepanthol sensiderm de rahatlatmıştı. Özellikle 1. Ve 2. Trimester dönemlerinde resmen atak yapmıştı göz kapaklarım pul pul döküldü. Sadece son aylarda rahatladım. Allah şifa versin🌺
Betusgani Sevi_l yaa gerçekten bıktım her şeyi denedim hiçbir şey kesin çözüm olmuyor bir süre rahatlatıyor sadece 😕
Betusgani Sevi_l pul pul dökülüyor kızarıyor kaşıdıkça kaşınıyor Allahim şifa versin bizlere de hamilelikte iyice arttı 😔
Betusgani Didemkrgi valla suan 500 tl lik özel ilaç yaptırdım eczaneye onu kullanıyorum 6-7 ayda tamamen bitiririz İnsaAllah dedi ama 1 ay olacak değişen hiçbir şey yok 🙄
Betusgani elifdefnece benimde suan atak boyutunda 14 haftalık hamileyim banyodan çıktıktan sonra hiç banyo yapmamış gibi saç diplerim pul pul oluyor kaşlarım alnım burnum resmen yüzümü kapladı Rabbim beterinden korusun şifa versin hepimize İnsaAllah 🤲🏼😑