Sevi_l 14 günde 4 kilo almışım bu gidişle fıçı gibi olcam galiba 49 kilo ile hamle kaldım şuan 60 kiloyum ve 20 haftalık hamileyim sizde durumlar nasıl
tugbaacng Sevi_l zayıf insanlar hamileliklerinde daha çok kilo alıyorlar canım. Ben 52 ile evlendim, 59la hamile kaldım. Şuan 77yim 36. Haftamdayım.
benimmdunyamm Sevi_l doktorların dedigi standarta göre biraz fazla almışsınız ama bebeğiniz saglikliysa kilo verilir canım şeker yükleme testi yaparlar şekerden mi acaba dedim bir an da bilemedim
Beyzanurss Sevi_l 93 le hamile kaldım 2 ayımız oldu 95 olmuşum 150 ile doğururum diye düşünüyorum bence hiiç üzülme
tugbaacng benimmdunyamm mesela en basit örnekle göğüsler büyüyor. Karın ve bel çevresi bebeği korumak için genişleyip yağlanıyor..
Sevi_l Beyzanurss artık dışarıda çıkmıyorum bi defa çıktım köpekler kovaladı düştüm evde oturup duruyorum
MerveeD Sevi_l 60 kilo ile hamile kaldım 71 kiloyum kızz 29 haftalıgım bide 11 kilo almısım 2 hafta once tartılmıstım belkş 72 olmusum dur yani 12 kilo sen düşün artık penguen gıbı yürüyormuşum eşim öyle dıyor🤦♀️😂🙈