yigitaslaninannesi_ Hanımlar selam , bebek deterjanı ıslak mendili bebek şampuanı bebek yapı pişik kremi alacağım fakat hangi markayı almalıyım UNİ BAYBY önerir misiniz
camellia yigitaslaninannesi_ uni baby nin deterjanı güzel unibabynin kremide güzel ama yağı biraz değişik geldi bana fakat yinede kullanılmıcal bişey değil ıslak mendilde uni baby kullanıyoruz biz daha çok gidiyor çabuk bitmiyor pişik kreminde mustela öneririm
Chucky9 yigitaslaninannesi_ bakım seti hediye geldi diye kullanayım dedim. Şampuanı kızımın yüzünü mahvetti komple kırmızı noktalar oldu. Şampuandan olduğunu fark edince mustela aldım anında gitti.
Xxz yigitaslaninannesi_ Dalin üni baby vs vs ben doldurmuştum yedek diye noldu be eğim.cildo atopik oldu hiçbirini kullanmadım duruyor özel şampuan kullanıyoruz
heleninannesi06 yigitaslaninannesi_ ben vücudum çok kuruyor diye bebek yaginj aldım o markanın benim vücudumu bile mahvetti döküntü kaşıntı bende etkisi böyleyse bebisler için çok iyi değildir bence
Oznurkk yigitaslaninannesi_ 11 günlük deneyimimle söylüyorum ıslak mendil almayın pişik yapıyor eğer pişirse daha da kötü yapıyor. Pişik kremi olarak sebamed aldım bepantol aldım doktor hiçbirini önermedi sudocream al dedi. Aldım çok şükür pişiği kalmadı. O kadar ıslak mendil aldım hepsi duruyor pamuk kullanıyorum.
Gguner yigitaslaninannesi_ uni baby nin hiç temiz içerikli ürününü görmedim ıslak mendilinden deterjanına hepsinde kimyasal var. İnstagramda muhendisinoglu nu takip edin içerik incelemeleri var. Genelde temiz ürünler mustela ve incia oluyor
litfenama yigitaslaninannesi_ temiz içerik falan deniyor burada sürekli ama her markanın içeriğine baktığımda %95 e kadar doğal içerik var. Kozmetik ürünlerinin içeriğinde mutlaka onu kozmetik ürünü yapan bir şey oluyor. %100 doğal içerikli bir ürün varsa zaten herkes içeriği alıp kendisi evde yapar asdgsga Ben ıslak mendilleri uni babyden aldım. Şampuanı karar vermedim. Deterjanı nerdeyse u green alıyordum ama yine hepsinin içeriği aynı diye minies aldım. Deneye deneye öğreneceğiz işte.