Rmys10 Kızlarr iyi akşamlarrr 🐻 şu an 33 haftalığım bazı günler iştahtan gözüm dönüyor böyle ne yiyeceğimi şaşırıyorum bi tatlı bi tuzlu sonra biraz daha tatlı biraz daha tuzlu derkennnn…. 😂 size de oluyor mu yaa daha 6 hafta var çok kilo alıcam diye vicdan azabı çekiyorum yedikten sonra 😢
tugbaacng Rmys10 ay ne güzel ben hamileliğimin başından beri bi doya doya istediğimi yiyemedim midem yüzünden, ama yine de kilo aldım 😂😂😂😂
Nasaearth Rmys10 ben de sürekli onuda yiyen bunu da yiyem diye her şeyi yedim 2 günde 1 kilo aldım resmen 36.haftamdayım toplamda 13 kg aldım bu haftalarda çok alınıyo dikkat etmek lazım edebilirsek
SIDDIKA Rmys10 ben diğer hamileliklerimde mide sorunu hazımsızlık hiç çekmemiştim ama bunda iki lokma yiyim mide yanması, şişkinlik ne ararsan var Acıkıyorum ama korkumdan az yiyorum 16.haftadan beri böyle meyveyle karın doyuruyorum çoğu zaman 36.hafta bitti benimde şükür
bebislerimi_buyutuyorum Rmys10 bol bol ye kardeş 😅 bende oyleyim yemek yer yemez ardından tatlıya koşuyorum duba gibi oldum bende 😅 daha 27nci haftada 13 kilo almışım 🐣🤰🏻🤰🏻
ipekveatlas haftadayım ben de aynıyım🥺 12 kilo aldım çoğu zaman doymadan kalkıyorum dpyana kadar yesem 30 kilo alırdım herhalde
Rmys10 ipekveatlas bende bu haftaya kadar 9 kilo aldım ama bu aralar fena yiyorum böyle giderse kalan 6 haftada bütün hamileliğim boyunca aldığım kadar kilo alıcam 🥵
Esmanur0 Bende 31 haftalık oldum aşırı istahsızlık var. 1 yumurta dahi yiyemiyorum. Zorlayınca da kötülüyorum. Biran önce sağlıkla,hayırla doğsaydı yavrum. Gel git vucudu kaldıramıyorum. Aşırı derecede etkiledi hamileliğin dengesizliği beni🥺
Rmys10 Nasaearth son haftalar gerçekten kilo konusunda çok tehlikeli yaaa 🙃 bazen diyorum ki boşver hamilesin ye gitsin ama sonra mantıklı düşününce bu kilolar nasıl gidecek dur dertleniyorum 😅
SIDDIKA Rmys10 ben 58 ile hamile kaldım şimdi 66 kiloyum ilk defa 8 kilo aldım bu 4.gebeliğim normalde zamanda 60. Kiloyu gören biri değilim ama bebegi besliyor bünyem enazindan 😁😁