Gamzemert1 Benimde dönmedi 33+4 inşallah hepimizin n yavrusu döner normal doğum istiyorum ama inşallah olur
asellmom esra13_1 yok canım salı günki kontrolde dönmemişti aynı anda suyuda sınırda büyük ihtimal dönmez sezeryan olursun sen dedi doktor şuan 37+1 deyiz pazartesi tekrar gidicem bakalım. Şuan hala ters hissediyorum kendimi ve hazırlıklarımı sezeryana göre ayarladım ama işte bir umut belki diyorum 🤲
esra13_1 asellmom anladim İnşallah döner bebeklerimiz rabbim bizlere bagislasn doktor bana gün vermedi kirk haftami tamamladm sancini bekle dedi bebeym ters belki doner dedi son ana kadar h sanci cekip donmemisse sezeryan olmakta bana biraz sacma geldi alti yedi saatte sanci baslaynca bsey yiyip içme gel dedi pazartesi yine gidicem 🥲😭🥲
asellmom esra13_1 devlet hastanesi mi öyleyse bile bende devletten takipliyim bana 39 sezeryan a alıyoruz dedi. Bence sancını beklemek çok anlamsız değilmi. Ve çok riskli çocuk tuvaletini yapabilir ve sen farketneyebilirsin. Bilemedim sanki biraz riskli ya
esra13_1 asellmom evet devlet hastanesi oyle soyledi doktor pazartesi gidicem sezeryan istiycem bende anlamadim
Knergiz asellmom inşikak suresini okuyun mutlaka bebek secde pozisyonuna geliyor bir kere değil okuyabildiğiniz kadar sesli okuyun hatta telefonda da açabilirsiniz
asellmom Knergiz tabi haber veririm bol bol evde Meryem suresi açar dinlerdik inşirah ta Bi kaç kere okuyup dinletmişimdir birazdan tekrar yapıcam hastane ye gidene kadar muhakkak sizde haber veririm 🙏
cesuranne asellmom öncelikle her bebek aslında nasıl geleceğini kendisi belirliyor siz çok kafanıza takmayın 😊 benim bebeğim kaç kez döndü diye sevindim yine makat geliş şu an ama doktorum bana sürekli sol tarafına yat ve bol su iç bebeğin dönmesi için dedi tek önerisi buydu
asellmom cesuranne doktor suyu sınırda deyince artık o hareketleri felan yapmayı bıraktım dönüyorsa zorlamanın bir anlamı yok nasibimde normal doğum varsa doğum anında bile dönebilir ama yoksa zaten uğraşmanında bir anlamı yok hayırlısı olsun 🤲
Hilal18 asellmom canım 36 haftadan sonra pek dönemiyorlar ben yeni doğum yaptım 2 ay oldu sezaryen oldu oğlum dönmedi 39+2 de doğum yaptım dönmesini çok bekledim ama Doktorum dönse bile kanala girmesi çok zor olur dedi tehlikeliye atmak istemiyorum dedi ve sezaryen oldum çok video var ama ters bi harekette tehlikeli olabilir dikkatli ol derim
asellmom Hilal18 Bi ara yapıyordum ama salı günü suyunun sınırda olduğunu öğrenince vazgeçtim zaten doktor da bu haftadan sonra suyuda azalmış zor dedi hayırlısı olsun
Dark asellmom ben bazanin altını eğilip supururken bebeğim ters dönmüştü. Ve o dönüşü hissettim. Sonra son günler tekrar geri döndü kendiliğinden. Bence hiç bu tarz şeyler deneyip riske atmayın. O kendisi seçiyor nasıl geleceğini🌸
asellmom Dark bende dün detaylı temizlik yaptım sanki Bi döndü gibi hissettim ama emin olamıyorum. 1 haftadır zaten bıraktım artık egzersizleri işime Allah a bıraktım eminim o hakkımda hayırlısını vericektir.
Dark asellmom kasıklarıniza baskı yapıyorsa dönmüş olabilir. Tekmeler aşağıda baya hissediliyor. İyi yapmışsıniz. Her ikisi de doğum şekli ona takılıp geçirmeyin son günlerinizi. Mutlu sağlıklı doğumlar 🌸
sheyda1991 asellmom zor bir işlem o ve genelde kimse yapmayı istemiyor riskten ötürü. Anneninde canı yanıyor çünkü bu sırada. Eğer pilates topunuz varsa onun üzerinde minik zıplamalar ve kalça çevirme hareketleriyle de yavaş yavaş dönmesini sağlayabilirsiniz. Tabi doktorunuza danışarak
asellmom sheyda1991 doktor suyu sınırda dediği için korkuyorum artık o yüzden zorrlamıycam döneceği varsa döner bu sefer kendimi zorlar kordon dolanır diye korkuyorum hayırlısı olsun 🥰