asellmom Kızlar bunu yaptım döndü dediğiniz şeyler varmı 36. Haftaya giricem bu gece hala dönmedi tavsiyeleriniz neler dir. 😬
Erol asellmom bebekler ışıga duyarlı oluyor araştırmıştım telefon ışıgını yukarıdan aşagı dönderirdim ve bunu yatarken gece hep yapardım baş aşagı döndü derinin altın dan nasıl hissetti demeyin gercekten bebekler anne karnında bile ışıga sese cok duyarlı gel gelelimki ben normal dogum yapamadım acılmam olmadı hemde ben hamileyken iki defa amalıyat olmustum onun için sezaryen oldum
asellmom AnnelikHayali bu videoyu YouTube dan görüp izlememiştim sayende izlemiş oldum sağol deniycem 🙏
Mrvll asellmom size yazayim dedim. 33+5 de makattik. Randevudan ciktik bugün. 35+5 iz bugün. Doğum pozisyonu almış şükür. Hiçbir şey de yapmadım bunun için. Suyum da fazlaydi çocuk da hareketliydu. Sizin de donmustur döner inşallah umut vermek istedim 🤗
Zehra9616 asellmom valla var desem yalan olur cok iyi arastirmak lazim cnm onu yaaparim diyipte yanlis biside yapilabilir allah vermesin sknti olur
sheyda1991 asellmom zor bir işlem o ve genelde kimse yapmayı istemiyor riskten ötürü. Anneninde canı yanıyor çünkü bu sırada. Eğer pilates topunuz varsa onun üzerinde minik zıplamalar ve kalça çevirme hareketleriyle de yavaş yavaş dönmesini sağlayabilirsiniz. Tabi doktorunuza danışarak
asellmom Erol canım onu 1 hafta dır yapıyorum ama gece hiç denemedim bugün itibari. İle deniycem bide kasıkta müzik dinletme var onuda yapıyorum henüz dönmedi ne kadar süre yaptın ışık tutma işini bide kaç haftalıkken döndü? Bide ışık tutarken yanmı uzanıyordunuz yoksa düzmü?
Yuses_360 asellmom ben dönmesi için ne yapabilir miyim diye danıştım. Sen bişey yapma bekle belki döner. Dönmezse sezeryan yaparız dedi. Kendimi sezaryen sürecine hazırlamaya çalışıyorum. Bebişim sağ olsun tık yok hep aynı pozisyonda annesine illa anestezi aldıracak 😁😁
berf72 asellmom karnımın üst kısmına soğuk torba alt kısmına sıcak torba koydum duş alırken de buna dikkat ettim. bir kaç gün sonra muayeneye gittim dönmüştü. bu uygulama ile mi döndü kendiliğinden mi oldu hiçbir fikrim yok 😁
asellmom berf72 kaç haftalık tın? Soğuk torba derken buz torbası koysak aşşağı yada sıcak su su torbası koysak olurmu? Bide ne kadar süre tuttun öyle karnında
Skl78 36+3 üm benim bebeğimde dönmedi moxa terapi , akupunktur, baş aşağı egzersizi , ışık denedim banamısın demiyor 🥴