Meleq selinbirincisezen Allah razı olsun canım hepimizinki inşallah..nişanlılığımızdan beri Melis istiyoduk eşim ve benim baş harflerimizden oluşuyo geçen bir kaynakta yunanca tanrı anlamına geldiğini ve caiz olmadığını öğrendim😔iyice araştırıcam doğruysa başka bi isim aricaz değilse Melis i çok istiyoruz
byzogrtmn Ben 15+0 haftaya kontrolüm var. Doktor 1 ay sonrasına çağırdığı için gidemedim çoktan bellidir aslında cinsiyeti 😊
Smyrclk selinbirincisezen evet 16 hafta olduk cinsiyetimiz10.haftada belli olmuştu 15te kesinleşti oğluşum olcak insAllah alışveriş hiç yapmadım şahsen yapmak ta istemiyorum sağlıklı olsunda korkuyorum çok zor geçen gebeliğim olduğundan önceliğim sağlık gerisi çok güzel gelir☺️☺️☺️☺️☺️ hersy yerini gelir
selinbirincisezen Smyrclk herşeyin başı sağlık inanın. Sağlık olmayınca hiçbirşey olmuyor. Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah 😍❤️
Minelllllll selinbirincisezen bize de 12+2 de erkek olduğunu söyledi doktor şuan 13+4 günlüğüz 16 haftayı bekliyoruz kesinleştirmek için 🥰
Yaseminf selinbirincisezen evet kızım oluyor hemen bir uyku arkadaşı ve hemen bitane alttan çıtçıtlı body aldım ama başka bisey almadım daha liste yapıyorum
Fatmapekesen selinbirincisezen Bende yarın gidicem bakalim inşallah belli olur 16 hafta doluyor rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏🤰🍀