Nur_Kovser Selam ben 9yıldır evliyim ama bebeğim olmuyordu Eşimle bir birimizi çok seviyoruz Biz tüp bebek yapma kararı aldık ve yaptırdık şimdi şükürler olsun 3+6 günlük gebeyim o kadar mutluyum ki size anlatamam Birde eşime supriz yapdım onun haberi olmadan test yapdırdım ve ona hamile olduğumu söylediyimde gözleri doldu ve ağladı Rabbim kucağıma almağı nasib etsin inşallah🙏🏻 Dualarınızı bekliyorum sizinle paylaşmak güzeldi😘
SeherBerkman Nur_Kovser Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) okurken hiç yabancılık çekmeden siz kadar çok sevindim Allah yardımcınız olsun bu saatten sonra dualarımız sizinle 🙏🏻💕
Nihalee Nur_Kovser gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah🙏🏻 Çok güzel duygular bunlar allah isteyen herkese versin
Burcucuk Nur_Kovser hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız❤️ Hayat mucizelerle dolu gerçekten😊
Zuhal2205 Nur_Kovser 9 yıl dile kolay :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah gözünüz aydın 🙏🏼
mucizem61 gözün aydin cnm bende 10 yıl sonra rabbim nasip ederse kucağıma alacağım evladimi seni çok iyi anlarım rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insallah
Nur_Kovser Usakli64 Tşk canım benim haberi aldiğimdan beri mutlulukdan uçuyorum Rabbim isteyen her kese tatdırsın bu duyquyu Amin🙏🏻😍
Melahat38 Nur_Kovser gözünüz aydın olsun bende miniğimi 5 yıl bekledim 50 günüm kaldı Doğuma. Dilerim sağsalim kucağınıza alırsınız kuzunuzu 🙏💐
sevcann Nur_Kovser hayırlı olsun canım Rabbim hayirlsyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍