ilaydaelcinn_1 Minigindunyasi Nisanda taşınıyorum o zamanda 6.5 aylık olmuş olcam , bakalım nasıl olucaaak 🙃
Ceylin680 Minigindunyasi ay çok zor olur her halde Allah yardım etsin .ben hamile deilken taşındım .1 yılda 2 kez çok zorlanmistim .tek başıma 2 günde eşyaları bantladim.yeni eve temizlikle bir 1 haftada yerleştim.ama bir kaç ay belkemiklerim sızladı zor yürüdüm.
funnymummy Minigindunyasi 1-2 aya taşıncaz muhtemelen 20-25 haftalık olucam o zaman ben kıyafetleri felan ayarlarım mutfağı kolileri büyük eşyalar eşime ait ben yapmam
Ayse1608 Minigindunyasi 12haftalıktım taşındık ufak tefek şeylere yardım ettim eşya da taşırdım yerleştirdim de ama kontrollü şekilde canım
ipekveatlas hamile oldığumu bilmeden taşındım 5 haftalık hamileymisim koltuk bile taşıdım bisey olmadı allahın izniyle simdi tekrar taşınıcam 1 aya 31 haftalığım suan🥲 ben temizliği vs ilgilendim eşyaları koyma etme eşime ait
Minigindunyasi ilaydaelcinn_1 of aynı zamnlar galiba bizde öyle olck ve smdiden içim sikildi ağlayacm
Minigindunyasi Ceylin680 kız bende hep tasindm daha bir yil olmadı taşınali gnee taşıncz galiba içim daraldı
Ceylin680 Minigindunyasi içini daraltmak için demedim .ama dikkatli ol hamilesin önce bebek eşinde biraz destek olabilirse inşallah rahat geçer .Allahım yardicin olsun💕🤲😉
Minigindunyasi Ceylin680 eşim destek olur diye düşünüyorum yani beni yormaz ama insnain içi daraliyo bu ev sahipleri çok insafsiz
Hayallerim95 Minigindunyasi hemde ne insafsızlar bi vicdansız ev sahibi yüzünden yepyeni evimden çıkmak zorunda kaldım şuan eski eve geçtim mecbur ve doğuma az kaldı bu arada 7 aylık hamileyken taşındık daha 1 ay olacak çok zor oluyor bişey yapmak istiyorsun raha rahat yapamıyorsun ama ben duramıyorum yaptım heo bebek 32 haftada doğum pozisyonuna girmiş doktor bişey yapma yat dedi ama dururmuyum ben şuan 36 haftadayız bakalım hayırlısıyla ☺️ kolay gelsin sizede şimdiden
Minigindunyasi Hayallerim95 ay vallahi daha 6 ay oldu taşımalı bizimkide uyduruktn ev satacam biseler biselee diyor adam madem satacn ne diye bizi aldın eve satamazda elinde kalır umarm sinir oldm