alcang gokceunall ben iki bebeğimde hipp kullandım ama bu bebeğimde golden goat kullanmayı düşünüyorum sevmezse yine hipp alırım
3oglanannesi gokceunall anne sütüne en yakın evolvia sma diğerleri şekerli hele aptamil siz bile içersiniz o kadar şekerli bebek anne sütünü reddebiliyor
cahillesohbetikestim gokceunall sma opti pro kullanıyordum gaz sıkıntısı yaşadık sma comfort kullanıyoruz şuan hipp ya da sma alacaktık sma aldık
PrensesFiona gokceunall evolvia kullanıyorum memnunum canım ablam da iki yeğenimde evolvia kullandı. Sma ve golden goatı da tavsiyr edebilirim çevremde onlardan da memnun kalanlar var.
cahillesohbetikestim alcang golden goat keçi sütlü olduğu için bazı bebeklere alerji yapabiliyomuş canım
alcang cahillesohbetikestim öyle mi hiç duymamıştım tavsiye üzerine denicektim olmazsa yine hipp alırım bildiğim tanıdığım mama reddeden bebekte çok duymadım. Teşekkür ederim canım bilgi için🤗
iremss gokceunall aptamil kızımı kusturdu kullanmadım Sma optipro tadını kızım bi süre sonra istemedi Bebelac gold kullandık memnun kaldık biraz bebeğe bağlı her mama her çocuğa iyş olmuyo
cahillesohbetikestim alcang bende bugün öğrendim daha 🤤 sma kullanıyoruz bizde hipp istemiştim ama eşim bulamamış öylece sma aldık devam diyoruz şimdilik
alcang cahillesohbetikestim sma da duydum bu aralar bebeklere baya iyi geliyormuş gaz vs açısından. Sevdiyse ne güzel🌸